Denizli'de huzur ve güven operasyonları devam ediyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2020 - 17:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de huzur ve güven operasyonları devam ediyor

Türkiye genelinde gerçekleşen 'Huzur ve Güven' operasyonu kapsamında Denizli’de 4 farklı noktada üst düzey önlemler eşliğinde uygulama yapıldı. Kurban Bayramına günler kala İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü yurt genelinde ‘Huzur ve Güven Operasyonu’ başlattı.     Denizli’de ise 4 farklı noktada Polis Özel Harekat, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube, Narkotik Şube, Asayiş Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sabah saatlerinden itibaren operasyona başladı. Suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla başlatılan operasyon kapsamında ekipler, il girişlerindeki kontrol noktalarında araçlarda arama yaparak şüpheli kişilerin kimliklerini kontrol etti. Araçlarda bomba ve uyuşturucu dedektör köpekler ile arama yapan polis ekipleri, bazı sürücüleri ise alkol testine tabi tuttu.  

Türkiye genelinde gerçekleşen 'Huzur ve Güven' operasyonu kapsamında Denizli’de 4 farklı noktada üst düzey önlemler eşliğinde uygulama yapıldı.


Kurban Bayramına günler kala İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü yurt genelinde ‘Huzur ve Güven Operasyonu’ başlattı.

 

 

Denizli’de ise 4 farklı noktada Polis Özel Harekat, Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube, Narkotik Şube, Asayiş Şube ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sabah saatlerinden itibaren operasyona başladı. Suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla başlatılan operasyon kapsamında ekipler, il girişlerindeki kontrol noktalarında araçlarda arama yaparak şüpheli kişilerin kimliklerini kontrol etti. Araçlarda bomba ve uyuşturucu dedektör köpekler ile arama yapan polis ekipleri, bazı sürücüleri ise alkol testine tabi tuttu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.