Denizli'de içinizi ısıtacak haber!

DENİZLİ 17.11.2018 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de içinizi ısıtacak haber!

Denizli'de gerçekleşen bir olay hem içinizi ısıtacak hem de siz değerli okuyucularımızı çok duygulandıracak. İnsanlığın ölmediğini bir kez daha gösteren olayda, bir annenin 2 çocuğu ile ortada kalmasının ardından duruma duyarsız kalmayan bir cami imamı ve bir vatandaş adeta insanlık örneği gösterdi.   Olaya konu olan kişilerin isimlerini vermeyeceğimiz haberde, iki çocuğuyla kocası tarafından terk edilmiş bir anne yokluk içinde gurbet elde hafızlık yapıyor. Biri kız diğeri erkek  iki çocuğuna bakabilmek için, İŞKUR aracılığı ile dönem dönem çalışarak hayatlarını idame ediyor. TOKİ'nin kira öder gibi ev alma imkanlarından yararlanarak aldığı evin taksitlerini ödemeye çalışıyor.   İŞKUR ile iş akdi sona eren bu anne, iki çocuğu ile ortada kalakaldı. Çileli dönemlerinin yeniden başladığı şu sıralarda, bir cami imamının yardımı ile sorunun bir kısmı sona erdi. Cami İmamı M.O. " Birçok yeri aradık ancak yardım eli ulaşmadı. Daha sonra bir kardeşimizi ziyaret edince bu konu gündeme geldi ve arkadaşımız ailenin bin bir zorlukla aldığı TOKİ konutlarının taksitlerini üstlenebileceğini ifade etti.  Ablamızın ev borcunun tamamını otomatik ödemeye bağladılar. Ey toprak sen bağrında ne cevherler taşıyorsun. Mal üstüne mal yığanlara inat, infaktan eli titreyenlere inat ne hoş insanların var, Denizli'de bir kez daha gördük. Sevincimizden inanın hem aile hem de bizler gece uyuyamadık. Rabbim razı olsun sizden isimsiz kahramanlarımızdan" diye konuştu.

Denizli'de gerçekleşen bir olay hem içinizi ısıtacak hem de siz değerli okuyucularımızı çok duygulandıracak. İnsanlığın ölmediğini bir kez daha gösteren olayda, bir annenin 2 çocuğu ile ortada kalmasının ardından duruma duyarsız kalmayan bir cami imamı ve bir vatandaş adeta insanlık örneği gösterdi.

 

Olaya konu olan kişilerin isimlerini vermeyeceğimiz haberde, iki çocuğuyla kocası tarafından terk edilmiş bir anne yokluk içinde gurbet elde hafızlık yapıyor. Biri kız diğeri erkek  iki çocuğuna bakabilmek için, İŞKUR aracılığı ile dönem dönem çalışarak hayatlarını idame ediyor. TOKİ'nin kira öder gibi ev alma imkanlarından yararlanarak aldığı evin taksitlerini ödemeye çalışıyor.

 

İŞKUR ile iş akdi sona eren bu anne, iki çocuğu ile ortada kalakaldı. Çileli dönemlerinin yeniden başladığı şu sıralarda, bir cami imamının yardımı ile sorunun bir kısmı sona erdi. Cami İmamı M.O. " Birçok yeri aradık ancak yardım eli ulaşmadı. Daha sonra bir kardeşimizi ziyaret edince bu konu gündeme geldi ve arkadaşımız ailenin bin bir zorlukla aldığı TOKİ konutlarının taksitlerini üstlenebileceğini ifade etti.  Ablamızın ev borcunun tamamını otomatik ödemeye bağladılar. Ey toprak sen bağrında ne cevherler taşıyorsun. Mal üstüne mal yığanlara inat, infaktan eli titreyenlere inat ne hoş insanların var, Denizli'de bir kez daha gördük. Sevincimizden inanın hem aile hem de bizler gece uyuyamadık. Rabbim razı olsun sizden isimsiz kahramanlarımızdan" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.