Denizli'de iğrenç olay: Kız çocuğunu taciz etti meydan dayağı yedi

DENİZLİ 03.02.2018 - 19:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iğrenç olay: Kız çocuğunu taciz etti meydan dayağı yedi

Topraklık Mahallesi'nden yaşanan iğrenç olayda,kız çocuğunu taciz eden kişiye mahalleli tarafından meydan dayağı atıldı. Kanlar içinde kalan tacizci gözaltına alındı.   İddialara göre, bugün saat 17.30 sularında Topraklık Mahallesi, Halk Caddesi üzeri bir ara sokakta bir şahsın, 16 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği belirtildi. İddialara göre, bir sokak arasın 40-45 yaşlarındaki tacizci markete giden  kız çocuğunu duvar kenarında sıkıştırarak tacizde bulunduğu esnada, kızın zor durumda olduğunu gören bir vatandaş olaya müdahale etti.   Vatandaşın müdahalesi sonrası tacizciden kurtulan kız çocuğu ağlayarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören çevredeki ve kahvehanedeki vatandaşlar, durumu öğrenince tacizciye saldırdı. Mahalleli tarafından meydan dayağı atılan tacizci kanlar içinde kaldı.   Vatandaşlar  meydan dayağından sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler tacizciyi gözaltına alarak ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

Topraklık Mahallesi'nden yaşanan iğrenç olayda,kız çocuğunu taciz eden kişiye mahalleli tarafından meydan dayağı atıldı. Kanlar içinde kalan tacizci gözaltına alındı.

 

İddialara göre, bugün saat 17.30 sularında Topraklık Mahallesi, Halk Caddesi üzeri bir ara sokakta bir şahsın, 16 yaşında bir kız çocuğunu taciz ettiği belirtildi. İddialara göre, bir sokak arasın 40-45 yaşlarındaki tacizci markete giden  kız çocuğunu duvar kenarında sıkıştırarak tacizde bulunduğu esnada, kızın zor durumda olduğunu gören bir vatandaş olaya müdahale etti.

 

Vatandaşın müdahalesi sonrası tacizciden kurtulan kız çocuğu ağlayarak olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören çevredeki ve kahvehanedeki vatandaşlar, durumu öğrenince tacizciye saldırdı. Mahalleli tarafından meydan dayağı atılan tacizci kanlar içinde kaldı.

 

Vatandaşlar  meydan dayağından sonra polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler tacizciyi gözaltına alarak ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.