Denizli'de iki deprem meydana geldi

DENİZLİ 31.03.2021 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli'de iki deprem meydana geldi

Denizli, bugün sabah saatlerinde biri 2.6 şiddetinde  ikincisi 1.4 şiddetinde sarsıntı ile sallandı.   Boğaziçi Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Denizli'nin Sarayköy ilçesi Adaköy’de bugün sabah saat 07.54 ‘de 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlerleyen saatlerde saat 09.02’de 1.4 şiddetinde meydana gelen sarsıntının merkez üssü Güney ilçesi Cindere olarak belirlendi.   Denizli’de dün de Sarayköy’de iki depremin daha meydana geldiği tespit edildi.  

Denizli, bugün sabah saatlerinde biri 2.6 şiddetinde  ikincisi 1.4 şiddetinde sarsıntı ile sallandı.

 

Boğaziçi Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Denizli'nin Sarayköy ilçesi Adaköy’de bugün sabah saat 07.54 ‘de 2.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlerleyen saatlerde saat 09.02’de 1.4 şiddetinde meydana gelen sarsıntının merkez üssü Güney ilçesi Cindere olarak belirlendi.

 

Denizli’de dün de Sarayköy’de iki depremin daha meydana geldiği tespit edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.