Denizli'de iki ileçede okullar tatil edildi

DENİZLİ 30.12.2016 - 06:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iki ileçede okullar tatil edildi

Denizli'de devam eden kar nedeni ile sabah saatlerinde iki ilçede okullar tatil edildi.

Denizli'nin bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları bir gün daha tatil edildiği duyuruldu. Sabah saatlerinde yapılan açıklama ile Tavas ve Kale ilçelerinde de okullar tatil edildi. Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeni ile bu sabah yapılana açıklamada Tavas ve Kale ilçelerinde ilk ve orta öğretimde 30 Aralık Cuma ( bugün) okullar tatil edildiği belirtildi.
Denizli'de devam eden kar nedeni ile sabah saatlerinde iki ilçede okullar tatil edildi.

Denizli'nin bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları bir gün daha tatil edildiği duyuruldu. Sabah saatlerinde yapılan açıklama ile Tavas ve Kale ilçelerinde de okullar tatil edildi.


Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeni ile bu sabah yapılana açıklamada Tavas ve Kale ilçelerinde ilk ve orta öğretimde 30 Aralık Cuma ( bugün) okullar tatil edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.