Denizli'de iki kardeş kazada yaşamını yitirdi

DENİZLİ 30.07.2017 - 07:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iki kardeş kazada yaşamını yitirdi

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan iki kardeş hayatlarını kaybetti.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan  iki kardeş hayatlarını kaybetti.   Acıpayam’ın Apa mahallesi yakınlarında Doğukan Yazıcı’nın kullandığı araç mıcırdan kayıp şarampole uçtu. Kazada Doğukan ve kardeşi Nihal Yazıcı yaşamını yitirdi.   Acıpayam’dan Burdur istikametine seyir halinde olan Doğukan Yazıcı idaresindeki 20 FK 828 plakalı otomobil, Apa mahallesine geçtikten sonra kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.İddiaya göre mıcırın neden olduğu kazada, araç emniyet kemerleri takılı olmayan sürücü Doğukan Yazıcı ve yanında bulunan kardeşi Nihal Yazıcı hayatını kaybetti.   Servergazi  Devlet Hastanesi'nde sağlık memur olarak görev yapan baba Tahsin Yazıcı ve Denizli Devlet Hastanesi'nde Hemşire olarak görev yapan Adile Yazıcı, haberi alınca dünyaları başlarına yıkıldı. İki evladını trafik kazasına kurban veren anne baba hayatlarının en acı günü yaşadı.   Kaynak:(Acıpayam Gazetesi.com)
Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan iki kardeş hayatlarını kaybetti.

Denizli Acıpayam İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan  iki kardeş hayatlarını kaybetti.

 

Acıpayam’ın Apa mahallesi yakınlarında Doğukan Yazıcı’nın kullandığı araç mıcırdan kayıp şarampole uçtu. Kazada Doğukan ve kardeşi Nihal Yazıcı yaşamını yitirdi.

 
Acıpayam’dan Burdur istikametine seyir halinde olan Doğukan Yazıcı idaresindeki 20 FK 828 plakalı otomobil, Apa mahallesine geçtikten sonra kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.İddiaya göre mıcırın neden olduğu kazada, araç emniyet kemerleri takılı olmayan sürücü Doğukan Yazıcı ve yanında bulunan kardeşi Nihal Yazıcı hayatını kaybetti.

 

Servergazi  Devlet Hastanesi'nde sağlık memur olarak görev yapan baba Tahsin Yazıcı ve Denizli Devlet Hastanesi'nde Hemşire olarak görev yapan Adile Yazıcı, haberi alınca dünyaları başlarına yıkıldı. İki evladını trafik kazasına kurban veren anne baba hayatlarının en acı günü yaşadı.
 

Kaynak:(Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.