Denizli'de iki katlı evde yangın

ASAYİŞ 03.11.2020 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de iki katlı evde yangın

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 2 katlı evde meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.   Yangın, önceki gün Merkezefendi Mahallesi, Akkonak Mahallesi 1728 sokakta bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı evin ikinci katında başlayan yangın daha sonra eklentisinde bulunan odunluğa sıçradı.     Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Kayalık ve Bahçelievler itfaiye şube ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.     Yangında büyük zarar gören ev ve odunluk yangını ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 2 katlı evde meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

 

Yangın, önceki gün Merkezefendi Mahallesi, Akkonak Mahallesi 1728 sokakta bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, nedeni henüz bilinmeyen sebepten dolayı evin ikinci katında başlayan yangın daha sonra eklentisinde bulunan odunluğa sıçradı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Kayalık ve Bahçelievler itfaiye şube ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

 

 

Yangında büyük zarar gören ev ve odunluk yangını ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.