Denizli'de İki Kişiyi Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

ASAYİŞ 18.03.2020 - 18:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de İki Kişiyi Bıçaklayan Zanlı Tutuklandı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde belediye binası yanında bir işletmede meydana geldiği öğrenilen kavgada iki kişi yaralandı. Kavgada yaralanan zanlısı ise hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.   Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz akşam saatlerinde Sarayköy ilçesi Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir işletmede meydana geldi.  Daha önceden aralarında alacak verecek meselesi olan şahısların sözlü başlayan tartışmaları kısa sürede yerini arbedeye bıraktı. Çıkan arbede esnasında iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.  Görgü tanıklarının anlatımına göre İ.Ç, Atatürk caddesi üzerinde bir işletmede yemek yiyor, yemekten sona aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen T.O ile işletmesinin önünden geçerken karşılaşıyor.  Karşılaşan tarafların arasında sözlü tartışma başlıyor. Sözlü tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakıyor. T.O çıkan arbede sırasında işletme içerisinde bulunan bir cisim ile İ.Çnin kafasına vuruyor. Bunun üzerine İ.Ç yanında bulundurduğu bıçağı çıkararak T.O’nı çeşitli yerlerinden bıçaklıyor. Kavga esnasında tarafları tanıyarak ayırmak için araya giren İ.B’de bıçaklanarak yaralanıyor. Kavga sonrası İ.Ç, İ.B ve çıkan kavgada ağır yaralanan T.O, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılıyor. T.O’nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken bir diğer yaralı İ.B’nin ise durumunun iyi olduğu aktarıldı.   Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra  İ.Ç ise kısa süre sonra polisler tarafından gözaltına alınıyor. İ.Ç, emniyette alınan ifadesinin ardından adliye sevk edilerek mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.   Kaynak : saraykoy com tr

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde belediye binası yanında bir işletmede meydana geldiği öğrenilen kavgada iki kişi yaralandı. Kavgada yaralanan zanlısı ise hastanedeki tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınarak sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz akşam saatlerinde Sarayköy ilçesi Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir işletmede meydana geldi.  Daha önceden aralarında alacak verecek meselesi olan şahısların sözlü başlayan tartışmaları kısa sürede yerini arbedeye bıraktı. Çıkan arbede esnasında iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.  Görgü tanıklarının anlatımına göre İ.Ç, Atatürk caddesi üzerinde bir işletmede yemek yiyor, yemekten sona aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen T.O ile işletmesinin önünden geçerken karşılaşıyor.  Karşılaşan tarafların arasında sözlü tartışma başlıyor. Sözlü tartışma kısa sürede yerini kavgaya bırakıyor. T.O çıkan arbede sırasında işletme içerisinde bulunan bir cisim ile İ.Çnin kafasına vuruyor. Bunun üzerine İ.Ç yanında bulundurduğu bıçağı çıkararak T.O’nı çeşitli yerlerinden bıçaklıyor. Kavga esnasında tarafları tanıyarak ayırmak için araya giren İ.B’de bıçaklanarak yaralanıyor. Kavga sonrası İ.Ç, İ.B ve çıkan kavgada ağır yaralanan T.O, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılıyor. T.O’nun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken bir diğer yaralı İ.B’nin ise durumunun iyi olduğu aktarıldı.

 

Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra  İ.Ç ise kısa süre sonra polisler tarafından gözaltına alınıyor. İ.Ç, emniyette alınan ifadesinin ardından adliye sevk edilerek mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.

 

Kaynak : saraykoy com tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.