Denizli'de ilaçlama nedeniyle okul tatil edildi

EĞİTİM 12.03.2020 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de ilaçlama nedeniyle okul tatil edildi

Corona virüsünün Türkiye'de görülmesinin ardından eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceği gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından değerlendirmesi devam ederken, Denizli’de bazı okullarda Corona virüsü nedeniyle yapılan dezenfekte ve ilaçlama nedeni ile öğrenciler evlerine gönderildi.   Elimize ulaşan bilgiye göre, Corona virüsünün ülkemizde görülmesinin ardından bir çok kurumda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Okullar tatil olacak mı sorusu gündemde olurken henüz MEB’den bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı. Denizli’de Merkezefendi İlkokulundan Corona virüsü nedeniyle okulda yapılan ilaçlama nedeniyle okul tatil edildi. İlaçlama ekiplerinin gelmesi üzerine öğrencilerin okul bahçesine çıkarıldığı ve velilere çocuklarını alması konusunda bilgi verildiği belirtildi. Saat 10.30 sıralarında velilerin okula gelmesi ile öğrenciler evlerine gönderildi.     Ara tatil erken mi yapılacak ve okullar tatil mi olacak soruları ile Corona virüsü dolayısıyla ara tatilin erken tarihe çekilip çekilmeyeceği ya da tatil süresinin uzatılma durumu hakkında detayları öğrenmek isteyen öğrenciler, detayları araştırmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un değerlendirme sürecini tamamlamasının ardından karara bağlanacak olan okulların tatil olup olmama kararı, kısa süre içerisinde netlik kazanacak.   OKULLAR ERKEN TATİL OLACAK MI? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından değerlendirmesi süren ve vatandaşların araştırdığı okullar erken tatil olacak mı sorusu, öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Corona virüsü vakasının Türkiye'de de görülmesinin ardından ara tatilin erkene çekilmesi değerlendirmesini yapan Milli Eğitim Bakanlığı, kararını kısa sürede açıklayacak.    

Corona virüsünün Türkiye'de görülmesinin ardından eğitim öğretime ara verilip verilmeyeceği gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından değerlendirmesi devam ederken, Denizli’de bazı okullarda Corona virüsü nedeniyle yapılan dezenfekte ve ilaçlama nedeni ile öğrenciler evlerine gönderildi.

 

Elimize ulaşan bilgiye göre, Corona virüsünün ülkemizde görülmesinin ardından bir çok kurumda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Okullar tatil olacak mı sorusu gündemde olurken henüz MEB’den bu konu hakkında bir açıklama yapılmadı. Denizli’de Merkezefendi İlkokulundan Corona virüsü nedeniyle okulda yapılan ilaçlama nedeniyle okul tatil edildi. İlaçlama ekiplerinin gelmesi üzerine öğrencilerin okul bahçesine çıkarıldığı ve velilere çocuklarını alması konusunda bilgi verildiği belirtildi. Saat 10.30 sıralarında velilerin okula gelmesi ile öğrenciler evlerine gönderildi.

 

 

Ara tatil erken mi yapılacak ve okullar tatil mi olacak soruları ile Corona virüsü dolayısıyla ara tatilin erken tarihe çekilip çekilmeyeceği ya da tatil süresinin uzatılma durumu hakkında detayları öğrenmek isteyen öğrenciler, detayları araştırmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un değerlendirme sürecini tamamlamasının ardından karara bağlanacak olan okulların tatil olup olmama kararı, kısa süre içerisinde netlik kazanacak.

 

OKULLAR ERKEN TATİL OLACAK MI?


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından değerlendirmesi süren ve vatandaşların araştırdığı okullar erken tatil olacak mı sorusu, öğrencilerin gündeminde yer almaya başladı. Corona virüsü vakasının Türkiye'de de görülmesinin ardından ara tatilin erkene çekilmesi değerlendirmesini yapan Milli Eğitim Bakanlığı, kararını kısa sürede açıklayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.