Denizli'de ilçeler hangi partileri tercih etti!

DENİZLİ 25.06.2018 - 14:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ilçeler hangi partileri tercih etti!

Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de sandıkların yüzde yüz açılmasının ardından kesin olmayan sonuçlara göre alınan oy oranları belli oldu. 19 ilçede partilerin oy oranları belli oldu.   24 Haziran genel seçimlerinde Denizli genelinde aldığı yüzde 40.7 ile 4 milletvekili çıkarırken, CHP yüzde 28.1 ile 3 milletvekili, İYİ Parti yüzde 16.5 oy oranı ile 1 milletvekili çıkardı. MHP ise yüzde 9.2 oy ile milletvekili çıkaramadı.   Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise adaylardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47.8 oy alırken, Muharrem İnce yüzde 35. 4, Meral Akşener ise yüzde 13.8 oy aldı.   Denizli’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan 16 ilçede birinci olurken Muharrem İnce 3 ilçede birinci oldu.   24 Haziran seçimlerinde Denizli İlçelerinde milletvekili seçimlerinde ise 15 ilçede AK Parti birinci olurken, 4 ilçede CHP birinci sırada yer aldı. Denizli İlçelerinde partilerin aldığı oy oranları netleşti. İşte 19 ilçede partilerin aldığı oy oranları;  

Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde Denizli’de sandıkların yüzde yüz açılmasının ardından kesin olmayan sonuçlara göre alınan oy oranları belli oldu. 19 ilçede partilerin oy oranları belli oldu.

 

24 Haziran genel seçimlerinde Denizli genelinde aldığı yüzde 40.7 ile 4 milletvekili çıkarırken, CHP yüzde 28.1 ile 3 milletvekili, İYİ Parti yüzde 16.5 oy oranı ile 1 milletvekili çıkardı. MHP ise yüzde 9.2 oy ile milletvekili çıkaramadı.

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise adaylardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 47.8 oy alırken, Muharrem İnce yüzde 35. 4, Meral Akşener ise yüzde 13.8 oy aldı.

 

Denizli’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Erdoğan 16 ilçede birinci olurken Muharrem İnce 3 ilçede birinci oldu.

 

24 Haziran seçimlerinde Denizli İlçelerinde milletvekili seçimlerinde ise 15 ilçede AK Parti birinci olurken, 4 ilçede CHP birinci sırada yer aldı. Denizli İlçelerinde partilerin aldığı oy oranları netleşti. İşte 19 ilçede partilerin aldığı oy oranları;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.