Denizli’de inşaat işçisi intihar etti

ASAYİŞ 03.11.2020 - 14:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de inşaat işçisi intihar etti

Denizli’de inşaat işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bayram Kök, kendisini iple asara canına kıydı.   Olay, dün Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, kardeşleri ile birlikte aynı evde kalan Bayram Kök (38) kardeşleri sabah işe gitmek için evden ayrıldı. Kök, işe gitmeyerek evde kendisini iple asarak intihar etti. Kök'ün işe gitmemesi ve kardeşlerinin tüm aramalarına rağmen telefona cevap vermemesi üzerine, kardeşleri eve geldi. Kardeşleri eve geldiğinde Bayram Kök’ü evde kendisini iple asılı halde buldu.   İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucunda Kök’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde incelemelerin ardından Kök’ün cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.   1 çocuk babası Bayram Kök’ün eşinden ayrıldığı bu nedenle bunalıma girdiği iddia edildi. Kök’ün intihar etmeden 2 gün önce sosyal medya hesabından duygusal şarkılar paylaşarak “elveda” “ hakkınızı hal et gördüm sıkıntı yok”  diyerek paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu ayın 12’sinde eşi ile mahkemesi olduğu belirtilen Bayram Kök’ün cenazesi bugün Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi’nde Elmayanı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.    

Denizli’de inşaat işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bayram Kök, kendisini iple asara canına kıydı.

 

Olay, dün Pamukkale İlçesi Zeytinköy Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, kardeşleri ile birlikte aynı evde kalan Bayram Kök (38) kardeşleri sabah işe gitmek için evden ayrıldı. Kök, işe gitmeyerek evde kendisini iple asarak intihar etti. Kök'ün işe gitmemesi ve kardeşlerinin tüm aramalarına rağmen telefona cevap vermemesi üzerine, kardeşleri eve geldi. Kardeşleri eve geldiğinde Bayram Kök’ü evde kendisini iple asılı halde buldu.

 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucunda Kök’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde incelemelerin ardından Kök’ün cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

1 çocuk babası Bayram Kök’ün eşinden ayrıldığı bu nedenle bunalıma girdiği iddia edildi. Kök’ün intihar etmeden 2 gün önce sosyal medya hesabından duygusal şarkılar paylaşarak “elveda” “ hakkınızı hal et gördüm sıkıntı yok”  diyerek paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu ayın 12’sinde eşi ile mahkemesi olduğu belirtilen Bayram Kök’ün cenazesi bugün Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi’nde Elmayanı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.