Denizli'de intihar

DENİZLİ 06.06.2016 - 13:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de intihar

Denizli Güney İlçesi’nde yaşanan olayda bir kişi bağ evinde av tüfeği ile intihar etti.

Denizli Güney ilçesinde, evli ve bir çocuk babası olan Eyüp İpekcan intihar etmeden önce savcıya not bıraktığı belirtildi.  Olay Güney ilçesi’nde bir bağ evinde meydana geldi. Arkadaşları tarafından cansız bedeni bulunan Eyüp İpekcan, ev tüfeği ile intihar ettiği belirlendi. Arkadaşlarının olayı jandarmaya ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen jandarma incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede bir not bırakan İpekcan, “Yastığımın içinde poşet var onu savcıya verin” yazılı nota ulaşıldı. Olayla ilgili geniş çaplı incelemeler ve soruşturma devam ediyor.
Denizli Güney İlçesi’nde yaşanan olayda bir kişi bağ evinde av tüfeği ile intihar etti.

Denizli Güney ilçesinde, evli ve bir çocuk babası olan Eyüp İpekcan intihar etmeden önce savcıya not bıraktığı belirtildi. 

Olay Güney ilçesi’nde bir bağ evinde meydana geldi. Arkadaşları tarafından cansız bedeni bulunan Eyüp İpekcan, ev tüfeği ile intihar ettiği belirlendi. Arkadaşlarının olayı jandarmaya ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen jandarma incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede bir not bırakan İpekcan, “Yastığımın içinde poşet var onu savcıya verin” yazılı nota ulaşıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı incelemeler ve soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.