Denizli'de intihar etmeden önce duvara yazı yazarak not bıraktı

ASAYİŞ 26.06.2019 - 17:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de intihar etmeden önce duvara yazı yazarak not bıraktı

Denizli'nin Tavas İlçesi Nikfer Mahallesi'nde 75 yaşındaki intihar eden Y.Ş.’nin cansız bedeni evinde iple asılı halde bulundu. Yaşlı adam intihar etmeden önce duvara yazdığı yazı ile ölümümden kimse sorumlu değildir” notunu düştü. Edinilen  bilgiye göre, Denizli'nin tavas İlçesi Nikfer Mahallesi'nde eşiyle beraber yaşayan 75 yaşındaki Y.Ş. önce kahvehanede oturduktan sonra evinde kendini asarak yaşamına son verdiği ileri sürüldü. Yaşlı adamın cansız bedenini gören yakınları durumu hemen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.   İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Adamın öldüğünü belirleyen ekipler savcılığın incelemesinin ardından Y.Ş.’nin cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılacak. 75 yaşındaki Y.Ş.’nin ölüm haberini duyan mahalledeki sevenleri hüzne boğuldu.   Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.   Öte yandan yaşlı adam evin duvarına yazdığı not ile ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttikten sonra canına kıydı.   ÖLMEDEN ÖNCE DUVARA NOT YAZDI Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Yalnız annenizi yanınızdan ayırmayın. Hiç kimse sorumlu değildir. Eşimi Denizli’ye bir hafta önce ben gönderdim. Yeğenim Zeyda Sözen’e yardım için göz ameliyatı oldu. Tekrar söylüyorum kimse sorumlu değildir. Yalnız bana camiye yakın bir yere gömün.. Bütün insanları çok seviyorum.” İfadelerine yer vererek adını yazarak imza attı.   İşte o yazı;  

Denizli'nin Tavas İlçesi Nikfer Mahallesi'nde 75 yaşındaki intihar eden Y.Ş.’nin cansız bedeni evinde iple asılı halde bulundu. Yaşlı adam intihar etmeden önce duvara yazdığı yazı ile ölümümden kimse sorumlu değildir” notunu düştü.



Edinilen  bilgiye göre, Denizli'nin tavas İlçesi Nikfer Mahallesi'nde eşiyle beraber yaşayan 75 yaşındaki Y.Ş. önce kahvehanede oturduktan sonra evinde kendini asarak yaşamına son verdiği ileri sürüldü. Yaşlı adamın cansız bedenini gören yakınları durumu hemen 112 Acil Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Adamın öldüğünü belirleyen ekipler savcılığın incelemesinin ardından Y.Ş.’nin cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılacak. 75 yaşındaki Y.Ş.’nin ölüm haberini duyan mahalledeki sevenleri hüzne boğuldu.

 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Öte yandan yaşlı adam evin duvarına yazdığı not ile ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirttikten sonra canına kıydı.

 

ÖLMEDEN ÖNCE DUVARA NOT YAZDI

Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Yalnız annenizi yanınızdan ayırmayın. Hiç kimse sorumlu değildir. Eşimi Denizli’ye bir hafta önce ben gönderdim. Yeğenim Zeyda Sözen’e yardım için göz ameliyatı oldu. Tekrar söylüyorum kimse sorumlu değildir. Yalnız bana camiye yakın bir yere gömün.. Bütün insanları çok seviyorum.” İfadelerine yer vererek adını yazarak imza attı.

 

İşte o yazı;

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.