Denizli'de intihar etmek isteyen genci ekipler kurtardı

ASAYİŞ 10.09.2017 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de intihar etmek isteyen genci ekipler kurtardı

Denizli Pamukkele İlçesi’nde üst geçide çıkarak intihar etmek isteyen genç korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Pamukkale İlçesi, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde bulunan lunapark’ın karşısındaki üst geçide çıkarak intihar etmek isteyen genç olayı görenlere ecel teri döktürdü.   İddiaya göre, 23 yaşındaki T.K isimli şahıs, saatler gece yarısını gösterdiğinde üst geçide çıkarak korkulukları da aşıp intihar etmek için girişimde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen emniyet güçleri önce yolu geliş ve gidiş olmak üzere kapattı. Daha sonra itfaiye ekipleri gencin atlama riskine karşın önlem aldı. Sağlık ekipleri de hazır bekledi. Daha sonra olay yerine psikolog Polis geldi. İntihar etmek isteyen genç ile bir süre sohbet edip onu ikna etmeye çalıştı. Bu arada gencin alkollü olduğu anlaşıldı. Polis konuşma esnasında gencin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanıp onu yakaladı ve yukarı çekerek intihar etmesini engelledi.   Bu sırada geliş ve gidiş yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Genci yakalayıp çeken Polisler daha sonra T.K’yı aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Trafik ekipleri de durumun sona ermesinden sonra yolu tekrar trafiğe açtı.   Genç adamın hangi sebepten dolayı intihar etmek istediği konusunda bir açıklama yapılmadı. İntihar etmek isteyen genç hastanedeki kontrolünden sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.    Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.(Kaynak:mericulukus.com)
Denizli Pamukkele İlçesi’nde üst geçide çıkarak intihar etmek isteyen genç korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Pamukkale İlçesi, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde bulunan lunapark’ın karşısındaki üst geçide çıkarak intihar etmek isteyen genç olayı görenlere ecel teri döktürdü.

 

İddiaya göre, 23 yaşındaki T.K isimli şahıs, saatler gece yarısını gösterdiğinde üst geçide çıkarak korkulukları da aşıp intihar etmek için girişimde bulundu. Durumu fark eden vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen emniyet güçleri önce yolu geliş ve gidiş olmak üzere kapattı. Daha sonra itfaiye ekipleri gencin atlama riskine karşın önlem aldı. Sağlık ekipleri de hazır bekledi. Daha sonra olay yerine psikolog Polis geldi. İntihar etmek isteyen genç ile bir süre sohbet edip onu ikna etmeye çalıştı. Bu arada gencin alkollü olduğu anlaşıldı. Polis konuşma esnasında gencin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanıp onu yakaladı ve yukarı çekerek intihar etmesini engelledi.

 

Bu sırada geliş ve gidiş yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Genci yakalayıp çeken Polisler daha sonra T.K’yı aşağıya indirerek sağlık ekiplerine teslim etti. Trafik ekipleri de durumun sona ermesinden sonra yolu tekrar trafiğe açtı.

 

Genç adamın hangi sebepten dolayı intihar etmek istediği konusunda bir açıklama yapılmadı. İntihar etmek isteyen genç hastanedeki kontrolünden sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 

 Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.(Kaynak:mericulukus.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.