Denizli'de intihar girişimi!

ASAYİŞ 07.01.2019 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de intihar girişimi!

Denizli'de yapımına devam edilen bir inşaatın çatısına çıkan kişi intihar girişiminde bulundu. İntihar etmek için çatıya çıkan şahıs, ablasının gelmesiyle intihardan vazgeçti.   Olay, dün akşam vakitlerinde Merkezefendi ilçesi, Merkezefendi Caddesi üzerinde bir apartmanın çatısında meydana geldi.   Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Ömer Y, iddiaya göre eşiyle kavga edince cadde üzerinde yapımına devam edilen bir inşaatın çatısına çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, intihar etmek isteyen zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Eşinin gelmesini isteyen zanlı, bütün çabalara rağmen ikna edilmeyince bölgeye ablası geldi. Zanlı ablasının da gelmesiyle ikna edildi.   1 saatlik çabanın ardından intihardan vazgeçen zanlı, sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'de yapımına devam edilen bir inşaatın çatısına çıkan kişi intihar girişiminde bulundu. İntihar etmek için çatıya çıkan şahıs, ablasının gelmesiyle intihardan vazgeçti.

 

Olay, dün akşam vakitlerinde Merkezefendi ilçesi, Merkezefendi Caddesi üzerinde bir apartmanın çatısında meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Ömer Y, iddiaya göre eşiyle kavga edince cadde üzerinde yapımına devam edilen bir inşaatın çatısına çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, intihar etmek isteyen zanlıyı ikna etmeye çalıştı. Eşinin gelmesini isteyen zanlı, bütün çabalara rağmen ikna edilmeyince bölgeye ablası geldi. Zanlı ablasının da gelmesiyle ikna edildi.

 

1 saatlik çabanın ardından intihardan vazgeçen zanlı, sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.