Denizli’de iple balkondan inmeye çalışan yaşlı adam korkuttu

ASAYİŞ 23.09.2019 - 14:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de iple balkondan inmeye çalışan yaşlı adam korkuttu

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde Alzheimer hastası yaşlı adam evin 3. katında balkonundan iple inmeye kalkışınca herkes seferber oldu.   Edinilen bilgiye göre olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesinde 10.45 sıralarında meydana geldi. Alzheimer hastası Mehmet K., uyandığında evde kimsenin bulunmadığını ve kapının kilitli olduğunu fark etti ve 3. kattaki daireden iple aşağı inmek istedi.   Mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Sağlık servisine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından yaşlı adamı ikna etme çalışmalarına başladı. Bir taraftan da yakınlarına ulaşan güvenlik güçleri olay yerine gelmelerini istedi. Uzun süren ikna çalışmalarının ardından yaşlı adam balkondan inmekten vazgeçirildi. Olay yerine ulaşan yakınları ise kapıyı açarak sağlık ekipleriyle eve girdi. Tedbir amaçlı yapılan sağlık kontrolünün ardından yaşlı adam sakinleştirildi.      Kaynak: aynahaber

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde Alzheimer hastası yaşlı adam evin 3. katında balkonundan iple inmeye kalkışınca herkes seferber oldu.

 

Edinilen bilgiye göre olay Merkezefendi ilçesi Değirmenönü Mahallesinde 10.45 sıralarında meydana geldi. Alzheimer hastası Mehmet K., uyandığında evde kimsenin bulunmadığını ve kapının kilitli olduğunu fark etti ve 3. kattaki daireden iple aşağı inmek istedi.

 

Mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Sağlık servisine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri aldıkları güvenlik önlemlerinin ardından yaşlı adamı ikna etme çalışmalarına başladı. Bir taraftan da yakınlarına ulaşan güvenlik güçleri olay yerine gelmelerini istedi. Uzun süren ikna çalışmalarının ardından yaşlı adam balkondan inmekten vazgeçirildi. Olay yerine ulaşan yakınları ise kapıyı açarak sağlık ekipleriyle eve girdi. Tedbir amaçlı yapılan sağlık kontrolünün ardından yaşlı adam sakinleştirildi. 

 

 

Kaynak: aynahaber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.