Denizli'de iş adamına silahlı saldırı

DENİZLİ 25.06.2017 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iş adamına silahlı saldırı

Denizli Pamukkale ilçesinde bir barın işletme sahibi olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıya uğradı.

Denizli Pamukkale ilçesinde bir barın işletme sahibi olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıya uğradı.   Olayın Çamlık Mahallesinde gerçekleştiği belirtildi. Henüz sebebi belli olmayan nedenden dolayı, Denizli'de bir barın işletme sahibine bugün 14.30 sularında silahlı saldırı düzenlendi.  İşadamına yapılan silahlı saldırıda iki ayağından yaralandığı ölüm tehlikesinin olmadığı belirtildi.   Meydana gelen saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırı sonucu her iki ayağından yaralanan iş adamı sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Kısa süre sonra silahla işadamını yaralayan kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İş adamını kurşunluyan kişinin kim olduğuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.    Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
Denizli Pamukkale ilçesinde bir barın işletme sahibi olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıya uğradı.

Denizli Pamukkale ilçesinde bir barın işletme sahibi olduğu öğrenilen kişi silahlı saldırıya uğradı.

 

Olayın Çamlık Mahallesinde gerçekleştiği belirtildi. Henüz sebebi belli olmayan nedenden dolayı, Denizli'de bir barın işletme sahibine bugün 14.30 sularında silahlı saldırı düzenlendi.  İşadamına yapılan silahlı saldırıda iki ayağından yaralandığı ölüm tehlikesinin olmadığı belirtildi.

 

Meydana gelen saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Silahlı saldırı sonucu her iki ayağından yaralanan iş adamı sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kısa süre sonra silahla işadamını yaralayan kişi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İş adamını kurşunluyan kişinin kim olduğuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.