Denizli'de iş kazasında bir işçi öldü!

ASAYİŞ 24.09.2018 - 16:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de iş kazasında bir işçi öldü!

Denizli Serinhisar İlçesi'nde inşaat malzemesi üreten bir işletmede yükleme esnasında meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.   İddiaya göre, Denizli'nin Serinhisar yakınlarında inşaat malzemesi üreten tesiste iş kazası meydana geldi.  Kamyona yüklenen kilit parke taşı kütlesinin devrilmesi sonucu yanında bulunan bir işçinin üzerine düştü. Ağır yaralanan işçi Nejdet Karacığa tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaklaşık 15 gün önce işe başlayan ve hayatını kaybeden Karacığa'nın Çorlulu olduğu öğrenildi.   Hayatını kaybeden işçi otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken iş kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com  

Denizli Serinhisar İlçesi'nde inşaat malzemesi üreten bir işletmede yükleme esnasında meydana gelen iş kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

 

İddiaya göre, Denizli'nin Serinhisar yakınlarında inşaat malzemesi üreten tesiste iş kazası meydana geldi.  Kamyona yüklenen kilit parke taşı kütlesinin devrilmesi sonucu yanında bulunan bir işçinin üzerine düştü. Ağır yaralanan işçi Nejdet Karacığa tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaklaşık 15 gün önce işe başlayan ve hayatını kaybeden Karacığa'nın Çorlulu olduğu öğrenildi.

 

Hayatını kaybeden işçi otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılırken iş kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.