Denizli'de iş yerinin kundaklanma anı!

ASAYİŞ 27.06.2018 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de iş yerinin kundaklanma anı!

Denizli’de bir giyim ve elbise mağazasının depo kısmını yakan kişilerin görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Daha önce depo kısmını yakan kişiler bir hafta sonra dükkanı yakma girişiminde bulundu.   Kameralara yansıyan olayda, şahısların fark edilmemek için yüzlerini giyindikleri tişörtler ile kapatmaya çalıştıkları ve iş yerini yakmak için defalarca denemede bulundukları gözleniyor.   Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Eski Sarayköy Caddesi üzerinde bulunan elbise ve ayakkabı satan bir iş yerinde meydana geldi. 16 Haziran’da depo kısmında meydana gelen kundaklama olayı itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlkinde başarılı olan kundaklama olayının ardından aynı iş yerine 25 Haziran’da tekrar teşebbüslerinde ise başaramadılar.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.   Kundaklama anı başka bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan olayın görüntüleri videoda…      

Denizli’de bir giyim ve elbise mağazasının depo kısmını yakan kişilerin görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Daha önce depo kısmını yakan kişiler bir hafta sonra dükkanı yakma girişiminde bulundu.

 

Kameralara yansıyan olayda, şahısların fark edilmemek için yüzlerini giyindikleri tişörtler ile kapatmaya çalıştıkları ve iş yerini yakmak için defalarca denemede bulundukları gözleniyor.

 

Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Eski Sarayköy Caddesi üzerinde bulunan elbise ve ayakkabı satan bir iş yerinde meydana geldi. 16 Haziran’da depo kısmında meydana gelen kundaklama olayı itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlkinde başarılı olan kundaklama olayının ardından aynı iş yerine 25 Haziran’da tekrar teşebbüslerinde ise başaramadılar.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Kundaklama anı başka bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan olayın görüntüleri videoda…

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.