Denizli'de İYİ Parti ve CHP Merkezefendi’de ittifak dedi!

SİYASET 29.01.2019 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de İYİ Parti ve CHP Merkezefendi’de ittifak dedi!

31 Mart Yerel seçimlerde Genel Merkezler tarafında anlaşılarak belirlenen 16 ilçeden sonra Denizli’de İYİ Parti ve CHP arasında yerel ittifak sağlanarak Merkezefendi ilçesi’nde CHP’li aday Şeniz Doğan’ın destekleneceği açıklandı.   İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendiği basın toplantısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Şeniz Doğan ve partililer katıldı.   Öztürk’ün yaptığı basın açıklamasında, tartışmaya neden olan Merkezefendi, Pamukkale ve Buldan ilçelerindeki anlaşmazlık nedeniyle partiler kendi adayları ile katılacakları duyurusunun ardından, Merkezefendi ilçesinde son noktayı koydu. Yasin Öztürk, yapılan kamuoyu araştırmalarında Şeniz Doğan’ın güçlü bir profili ve desteğinin olduğunu, bu sebepten dolayı yerel seçimlerde CHP adayı Şeniz Doğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Açıklamasının ardından Pamukkale ilçesinde de İYİ partinin adayının mı? Destekleneceği sorusuna, Öztürk net cevap vermezken kendi adaylarını destekleme nezaketinde bulunurlarsa bu bizim için sevindirici bir durum olur ifadelerine yer verdi.   Parti merkezleri tarafından aranızda anlaşarak anlaşma sağlanamayan ilçelerde sorunları çözebilirsiniz denildiğini belirten Öztürk, “bizlerde bir araya gelerek değerlendirmelerimiz sonucu böyle bir karar verdik” dedi.   Öztürk “Buldan ilçesinde ittifakın söz konusu olmadığını, her iki ilçe parti teşkilatlarının kendi adaylarımızla girmek istedikleri bu nedenle ilçemizde ittifak adayımız olmayacaktır dedi. 

31 Mart Yerel seçimlerde Genel Merkezler tarafında anlaşılarak belirlenen 16 ilçeden sonra Denizli’de İYİ Parti ve CHP arasında yerel ittifak sağlanarak Merkezefendi ilçesi’nde CHP’li aday Şeniz Doğan’ın destekleneceği açıklandı.

 

İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlendiği basın toplantısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Şeniz Doğan ve partililer katıldı.

 

Öztürk’ün yaptığı basın açıklamasında, tartışmaya neden olan Merkezefendi, Pamukkale ve Buldan ilçelerindeki anlaşmazlık nedeniyle partiler kendi adayları ile katılacakları duyurusunun ardından, Merkezefendi ilçesinde son noktayı koydu. Yasin Öztürk, yapılan kamuoyu araştırmalarında Şeniz Doğan’ın güçlü bir profili ve desteğinin olduğunu, bu sebepten dolayı yerel seçimlerde CHP adayı Şeniz Doğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Açıklamasının ardından Pamukkale ilçesinde de İYİ partinin adayının mı? Destekleneceği sorusuna, Öztürk net cevap vermezken kendi adaylarını destekleme nezaketinde bulunurlarsa bu bizim için sevindirici bir durum olur ifadelerine yer verdi.

 

Parti merkezleri tarafından aranızda anlaşarak anlaşma sağlanamayan ilçelerde sorunları çözebilirsiniz denildiğini belirten Öztürk, “bizlerde bir araya gelerek değerlendirmelerimiz sonucu böyle bir karar verdik” dedi.

 

Öztürk “Buldan ilçesinde ittifakın söz konusu olmadığını, her iki ilçe parti teşkilatlarının kendi adaylarımızla girmek istedikleri bu nedenle ilçemizde ittifak adayımız olmayacaktır dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.