Denizli’de kablo hırsızlığı şüphelisi 4. kişi İstanbul’da yakalandı

ASAYİŞ 09.10.2020 - 14:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de kablo hırsızlığı şüphelisi 4. kişi İstanbul’da yakalandı

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bir elektrik santralinden 250 bin lira değerinde kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla Bursa ve Diyarbakır'da yakalanan 3 şüpheliden sonra 4. şüpheli İstanbul’da yakalanarak Denizli’ye getirildi. Olayla ilgili tutuklu sayısı 3’e yükseldi.   Sarayköy İlçesi’nde bir elektrik santralinden kablo çalındığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Santral ve çevresindeki 36 kamera kaydının incelenmesi sonucu 3 ayrı sahte plaka kullanılan hafif ticari araç ile bu araçtaki 3 şüphelinin eşkali tespit edildi. Şüphelilerin yakalanmamak için köy yollarından gittiğini belirleyen ekipler, yaya olarak yaklaşık 40 kilometre lastik izi takip etti. Zanlılardan Serdar D. (35) ile İzzet D. (16) Bursa, İbrahim Ç. (23) ise Diyarbakır'daki operasyonlarla gözaltına alındı.    3 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANMIŞTI Denizli’ye getirilerek sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar D. ile İbrahim Ç, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.     4'ÜNCÜ ŞÜPHELİ İSTANBUL’DA YAKALANDI 250 bin liralık kablo hırsızlığının 4. şüphelisi ise JASAT timlerinin titiz çalışması sonucu İstanbul’da olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonda İstanbul’da saklandığı adreste yakalanan şüpheli Denizli’ye getirildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bir elektrik santralinden 250 bin lira değerinde kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla Bursa ve Diyarbakır'da yakalanan 3 şüpheliden sonra 4. şüpheli İstanbul’da yakalanarak Denizli’ye getirildi. Olayla ilgili tutuklu sayısı 3’e yükseldi.

 

Sarayköy İlçesi’nde bir elektrik santralinden kablo çalındığı ihbarı üzerine İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Santral ve çevresindeki 36 kamera kaydının incelenmesi sonucu 3 ayrı sahte plaka kullanılan hafif ticari araç ile bu araçtaki 3 şüphelinin eşkali tespit edildi. Şüphelilerin yakalanmamak için köy yollarından gittiğini belirleyen ekipler, yaya olarak yaklaşık 40 kilometre lastik izi takip etti. Zanlılardan Serdar D. (35) ile İzzet D. (16) Bursa, İbrahim Ç. (23) ise Diyarbakır'daki operasyonlarla gözaltına alındı.

 

 3 KİŞİDEN 2’Sİ TUTUKLANMIŞTI

Denizli’ye getirilerek sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Serdar D. ile İbrahim Ç, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 

 

4'ÜNCÜ ŞÜPHELİ İSTANBUL’DA YAKALANDI

250 bin liralık kablo hırsızlığının 4. şüphelisi ise JASAT timlerinin titiz çalışması sonucu İstanbul’da olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonda İstanbul’da saklandığı adreste yakalanan şüpheli Denizli’ye getirildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.