Denizli'de kablo hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 18.11.2020 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kablo hırsızlığı yaptığı iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde 4 mahallede meydana gelen telefon direklerindeki kablo hırsızlığında 3 kişi suçüstü yakalandı. Yakalan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   Buldan İlçesi’nde son 15 gün içinde Kovanoluk, Yayla, Alandız ve Kurudere mahallelerinde Telekom Müdürlüğüne ait direklerden telefon kablolarının kesilerek çalınması üzerine, jandarma ekipleri harekete geçti.   İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT ) ve Buldan ilçe Jandarma ile müşterek yapılan çalışmada E.T. (33), M.K. (39) ve E.T. (34) şüpheliler son işlerinde kabloları keserken direkte suçüstü yakalandı.   Şahısların araçlarında yapılan aramada ise 300 metre kablo bulundu. Adliyeye sevk edilen E.T., M.K. ve E.T.  tutuklandı.     Şüphelilerin kestiği telefon kablosu yüzünden 5 mahallede 43 kişinin mağdur olduğu internet ve telefonlarının kesik olduğu, çalınan kabloların 50 bin TL değerinde olduğu belirtildi.   Öte yandan E.T. (33)’nin 7 suç kaydı, M.K. (39)’un 10 suç kaydı ve E.T. (33) ün 7 suç kaydı bulunduğu aktarıldı.                

Denizli’nin Buldan İlçesi’nde 4 mahallede meydana gelen telefon direklerindeki kablo hırsızlığında 3 kişi suçüstü yakalandı. Yakalan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Buldan İlçesi’nde son 15 gün içinde Kovanoluk, Yayla, Alandız ve Kurudere mahallelerinde Telekom Müdürlüğüne ait direklerden telefon kablolarının kesilerek çalınması üzerine, jandarma ekipleri harekete geçti.

 

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT ) ve Buldan ilçe Jandarma ile müşterek yapılan çalışmada E.T. (33), M.K. (39) ve E.T. (34) şüpheliler son işlerinde kabloları keserken direkte suçüstü yakalandı.

 

Şahısların araçlarında yapılan aramada ise 300 metre kablo bulundu. Adliyeye sevk edilen E.T., M.K. ve E.T.  tutuklandı.

 

 

Şüphelilerin kestiği telefon kablosu yüzünden 5 mahallede 43 kişinin mağdur olduğu internet ve telefonlarının kesik olduğu, çalınan kabloların 50 bin TL değerinde olduğu belirtildi.

 

Öte yandan E.T. (33)’nin 7 suç kaydı, M.K. (39)’un 10 suç kaydı ve E.T. (33) ün 7 suç kaydı bulunduğu aktarıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.