Denizli’de Kaçak Gözlük Operasyonu

ASAYİŞ 17.05.2018 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Kaçak Gözlük Operasyonu

Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araçtaki çantaların içerisine gizlenmiş halde ünlü markaların taklitleri olan bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirildi.  Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlileri kente faturasız olarak taklit gözlüklerin getirileceğini bilgisini alarak harekete geçti. Şahsı tespit eden ekipler ardından şehirlerarası otogar civarında gerekli güvenlik önlemlerini alarak şüphelinin bulunduğu aracı durdurdu.      Ardından araç içerisinde arama yapan ekipler aracın bagaj kısmında ve aracın arka koltuğundan spor çantaları içerisinde bulunan kutularda değişik marka ve modellerde toplam bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirdi.  Operasyonda 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi

Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir araçtaki çantaların içerisine gizlenmiş halde ünlü markaların taklitleri olan bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirildi. 


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü görevlileri kente faturasız olarak taklit gözlüklerin getirileceğini bilgisini alarak harekete geçti. Şahsı tespit eden ekipler ardından şehirlerarası otogar civarında gerekli güvenlik önlemlerini alarak şüphelinin bulunduğu aracı durdurdu.

 

 

 Ardından araç içerisinde arama yapan ekipler aracın bagaj kısmında ve aracın arka koltuğundan spor çantaları içerisinde bulunan kutularda değişik marka ve modellerde toplam bin 850 adet kaçak gözlük ele geçirdi. 
Operasyonda 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.