Denizli'de kaçakçılara büyük darbe!

ASAYİŞ 13.09.2019 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaçakçılara büyük darbe!

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılığı, kaçak alkol, eşya, sigara ve ilaç kaçakçılığı yönünde 10 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi hakkında adli işlem yapıldı.   Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda, Denizli’de her türlü kaçakçılık faaliyetinin, yasadışı ürünlerin satışı ve pazarlanmasının önlenmesi, kaçak sahte alkol üretimi yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. 10 ayrı adreste ve şüpheli araçlarda arama faaliyeti gerçekleştirildi.     Gerçekleştirilen operasyon kapsamında toplam; 3 bin 220 adet içi doldurulmuş makaron, 9 bin adet kaçak ilaç, 2 bin 150 adet sahte marka etiketi, 600 litre alkol imalatında kullanılan etil alkol, 350 litre kaçak/sahte alkol, 310 adet elektronik sigara /likiti ve aparatları, 39 adet sikke, 20 paket kaçak sigara ile çok sayıda kaçak sahte alkol üretiminde kullanılan malzeme bulunarak el konuldu.     Operasyonlar neticesinde yakalanan 10 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılığı, kaçak alkol, eşya, sigara ve ilaç kaçakçılığı yönünde 10 ayrı adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan istihbarı bilgiler doğrultusunda, Denizli’de her türlü kaçakçılık faaliyetinin, yasadışı ürünlerin satışı ve pazarlanmasının önlenmesi, kaçak sahte alkol üretimi yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenlendi. 10 ayrı adreste ve şüpheli araçlarda arama faaliyeti gerçekleştirildi.

 

 

Gerçekleştirilen operasyon kapsamında toplam; 3 bin 220 adet içi doldurulmuş makaron, 9 bin adet kaçak ilaç, 2 bin 150 adet sahte marka etiketi, 600 litre alkol imalatında kullanılan etil alkol, 350 litre kaçak/sahte alkol, 310 adet elektronik sigara /likiti ve aparatları, 39 adet sikke, 20 paket kaçak sigara ile çok sayıda kaçak sahte alkol üretiminde kullanılan malzeme bulunarak el konuldu.

 

 

Operasyonlar neticesinde yakalanan 10 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.