Denizli'de kaçakçılara yönelik operasyon!

ASAYİŞ 14.09.2020 - 18:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kaçakçılara yönelik operasyon!

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan 4 ayrı operasyonda tütün ve emtia kaçakçılığından 5 kişi yakalandı. Yapılan operasyonda tütün, kaçak telefon, kaçak çay ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.   KOM ekiplerinin il genelinde bir haftalık çalışmaları kapsamında tütün ve tütün kaçakçılığı ile emtia kaçakçılığı ile ilgilin 4 ayrı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda tütüncü olarak faaliyetlerini sürdüren işyerlerinde ve şüpheli araçlarla satış yapmak isteyen şahıslara yönelik yapılan denetim ve kontrollerde 5 şüpheli yakalandı. Yakalanan 5 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.   Yapılan operasyonlarda; 5 bin 800 Adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 490 adet kaçak eşya (cep telefonu aksesuarı, şarj cihazı, traş makinesi), 54 adet kaçak cep telefonu, 36 kilo kıyılmış tütün,11 kilo kaçak çay ve 182 adet cinsel içerikli ürüne ele geçirildi.  

Denizli’de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri tarafından yapılan 4 ayrı operasyonda tütün ve emtia kaçakçılığından 5 kişi yakalandı. Yapılan operasyonda tütün, kaçak telefon, kaçak çay ve cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.

 

KOM ekiplerinin il genelinde bir haftalık çalışmaları kapsamında tütün ve tütün kaçakçılığı ile emtia kaçakçılığı ile ilgilin 4 ayrı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda tütüncü olarak faaliyetlerini sürdüren işyerlerinde ve şüpheli araçlarla satış yapmak isteyen şahıslara yönelik yapılan denetim ve kontrollerde 5 şüpheli yakalandı. Yakalanan 5 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

 

Yapılan operasyonlarda; 5 bin 800 Adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara, 490 adet kaçak eşya (cep telefonu aksesuarı, şarj cihazı, traş makinesi), 54 adet kaçak cep telefonu, 36 kilo kıyılmış tütün,11 kilo kaçak çay ve 182 adet cinsel içerikli ürüne ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.