Denizli'de kaçakçılık operasyonu

ASAYİŞ 17.09.2019 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaçakçılık operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli merkezi ve ilçelerde Akaryakıt Kaçakçılığı ve Kaçak/Sahte Alkol suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı. Yapılan operasyonlarda 13 bin litre kaçak akaryakıt, 84 şişe kaçak alkol ele geçirildi.   Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin edindiği istihbarat doğrultusunda Denizli’de, bir nakliye firmasına ait yakıt deposunda gerçekleştirilen kontrollerde işyerinde 2 adet yer altı tankı içerisinde bulunan akaryakıt ve diğer akaryakıt tankları kontrol edildi. KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından numune alınarak Ulusal Marker Ölçüm Cihazı ile yer altı tankında bulunan akaryakıtın yapılan ölçümünde geçersiz olduğu tespit edildi. Yapılan kontroller neticesinde tanklar içerisinde toplam 13.000 litreye yakın kaçak motorin akaryakıt bulundu.     Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde Sarayköy ilçesinde sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan her türlü şahıs ve organizasyonlarla mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, tespit edilen şüpheli işyerlerinde,  ikametlerinde ve kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde kaçakçılık faaliyetinin sonlandırılması amacıyla ekiplerimizce operasyonel çalışmalar yapıldı. Kaçak/sahte alkol üretimi ve satışı yapan şüpheli şahısların kaçak alkol ticaretini işyerleri aracılığı ile müşteri bularak depo olarak kullandıkları ikametlerinden yaptıkları tespit edildi. Yapılan aramalarda bandrolsüz toplam 84 şişe kaçak/sahte alkol bulundu.     Operasyonlar neticesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.    

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli merkezi ve ilçelerde Akaryakıt Kaçakçılığı ve Kaçak/Sahte Alkol suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonlar yapıldı. Yapılan operasyonlarda 13 bin litre kaçak akaryakıt, 84 şişe kaçak alkol ele geçirildi.

 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin edindiği istihbarat doğrultusunda Denizli’de, bir nakliye firmasına ait yakıt deposunda gerçekleştirilen kontrollerde işyerinde 2 adet yer altı tankı içerisinde bulunan akaryakıt ve diğer akaryakıt tankları kontrol edildi. KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından numune alınarak Ulusal Marker Ölçüm Cihazı ile yer altı tankında bulunan akaryakıtın yapılan ölçümünde geçersiz olduğu tespit edildi. Yapılan kontroller neticesinde tanklar içerisinde toplam 13.000 litreye yakın kaçak motorin akaryakıt bulundu.

 

 

Devam eden çalışmalarda ekiplerin yapmış olduğu tespitler neticesinde Sarayköy ilçesinde sağlıksız koşullarda alkollü içki üretimi yapan her türlü şahıs ve organizasyonlarla mücadele etmek amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde, tespit edilen şüpheli işyerlerinde,  ikametlerinde ve kaçak sahte alkollü içki üretim yeri olarak kullandıkları yerlerde kaçakçılık faaliyetinin sonlandırılması amacıyla ekiplerimizce operasyonel çalışmalar yapıldı. Kaçak/sahte alkol üretimi ve satışı yapan şüpheli şahısların kaçak alkol ticaretini işyerleri aracılığı ile müşteri bularak depo olarak kullandıkları ikametlerinden yaptıkları tespit edildi. Yapılan aramalarda bandrolsüz toplam 84 şişe kaçak/sahte alkol bulundu.

 

 

Operasyonlar neticesinde yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.