Denizli'de kaçakçılık operasyonu

ASAYİŞ 02.11.2020 - 21:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kaçakçılık operasyonu

Denizli’de il genelinde polis ekipleri tütün ve tütün mamulleri ile emtia kaçakçılığına yönelik 2 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 3 şüpheli yakalandı.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri il genelinde kaçakçılık ve organize suçlar ile ilgili 2 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda,1480 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara (makaron), 12 kg. kıyılmış tütün, 800 gram nargile tütünü, 6 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.   Ele geçen ürünlere el konulurken olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı    

Denizli’de il genelinde polis ekipleri tütün ve tütün mamulleri ile emtia kaçakçılığına yönelik 2 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 3 şüpheli yakalandı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri il genelinde kaçakçılık ve organize suçlar ile ilgili 2 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonlarda yapılan aramalarda,1480 adet içi tütünle doldurulmuş dolma sigara (makaron), 12 kg. kıyılmış tütün, 800 gram nargile tütünü, 6 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

 

Ele geçen ürünlere el konulurken olayla ilgili yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.