Denizli'de kadın cinayeti!

ASAYİŞ 08.06.2018 - 14:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kadın cinayeti!

Denizli’de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Pamukkale İlçesinde Müge Çoban isimli genç kadın bir erkek tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.   Olay, 15 Mayıs Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir dairenin son katında meydana geldi. Müge Çoban, isimli genç kadın bir erkek tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.  Aldığı bıçak darbeleri sonucunda Çoban, olay yerinde hayatını kaybederken cinayeti gerçekleştiren şahıs ise karakola giderek teslim oldu.   Cinayete kurban giden Müge Çoban’ın cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli’de kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Pamukkale İlçesinde Müge Çoban isimli genç kadın bir erkek tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

 

Olay, 15 Mayıs Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir dairenin son katında meydana geldi. Müge Çoban, isimli genç kadın bir erkek tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.  Aldığı bıçak darbeleri sonucunda Çoban, olay yerinde hayatını kaybederken cinayeti gerçekleştiren şahıs ise karakola giderek teslim oldu.

 

Cinayete kurban giden Müge Çoban’ın cesedi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.