Denizli'de kadın cinayeti!

ASAYİŞ 05.09.2018 - 10:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kadın cinayeti!

Denizli Bekilli ilçesin dün  işlenen vahşi cinayette bir kadın kocası tarafından boğularak öldürüldü.   Olay dün Bekilli ilçesinde 30 Ağustos caddesi 30 Ağustos İlkokulu yakınlarındaki bir evde meydana geldi. Eğlence mekanında çalıştığı öğrenilen 34 yaşındaki Makbule Kocaman  ile inşaatta çalıştığı öğrenilen 24 yaşındaki Ömer Kocaman eşi ile evde bilinmeyene nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Makbule Kocaman eşi tarafından boğarak öldürüldüğü iddia edilirken  İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit etti. Daha sonra cinayetin yaşandığı yere Olay Yeri İncelem ekipleri ve savcı sevk edildi. Savcının incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna sevk edildi.   POLİSTEN KAÇAMADI Cinayet zanlısı Ömer Kocaman kaçmak isterken Ankara Asfaltı üzerinde yer alan Çetin Beton Fabrikası önünde yapılan uygulamada yakalanarak gözaltına alındı.

Denizli Bekilli ilçesin dün  işlenen vahşi cinayette bir kadın kocası tarafından boğularak öldürüldü.

 

Olay dün Bekilli ilçesinde 30 Ağustos caddesi 30 Ağustos İlkokulu yakınlarındaki bir evde meydana geldi. Eğlence mekanında çalıştığı öğrenilen 34 yaşındaki Makbule Kocaman  ile inşaatta çalıştığı öğrenilen 24 yaşındaki Ömer Kocaman eşi ile evde bilinmeyene nedenle tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Makbule Kocaman eşi tarafından boğarak öldürüldüğü iddia edilirken  İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kadının olay yerinde hayatını kaybettiği tespit etti. Daha sonra cinayetin yaşandığı yere Olay Yeri İncelem ekipleri ve savcı sevk edildi. Savcının incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna sevk edildi.

 

POLİSTEN KAÇAMADI

Cinayet zanlısı Ömer Kocaman kaçmak isterken Ankara Asfaltı üzerinde yer alan Çetin Beton Fabrikası önünde yapılan uygulamada yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.