Denizli'de Kadın Meclisi Eğitim Programları devam ediyor

DENİZLİ 11.03.2019 - 18:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kadın Meclisi Eğitim Programları devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Hisar ve Kadılar Mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek eğitim toplantısı düzenledi.     8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla her yıl birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hisar ve Kadılar Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi. Burada düzenlenen eğitim toplantısına Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Hisar Mahalle Muhtarı Aynur Dindar, Kadılar Mahalle Muhtarı Sultan Tanrıkulu, Eğitmen Cengiz Türkmen, Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri ve kadınlar katıldı. Türkmen burada yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza kadınlık yada erkeklik duygularını ilk kez 11 yaşından sonra vermeye başlıyoruz. Bu süreçte Türk toplumu erkeği yüceltirken, kadını biraz daha hizmet eder hale getiriyor. Bununla birlikte erkek üstün olduğunu kadında hep hizmet eden olduğu düşünüyor" dedi.     ANNE-BABALARA UYARI Eşlerin birbirine verdiği değerin, çocukların da gelecekte eşlerine vereceği değer olduğuna dikkati çeken Türkmen, bu konuda anne-babaları uyararak, "Yani kız çocuğu anneyi, erkek çocuğu da babayı görüyor" diye konuştu. Denizli’de kadınlara yönelik çok güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Türkmen, "Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından farklı mahallelerde eğitim toplantıları düzenleniyor. Bu toplantılarda çok güzel mesajlar veriliyor. Denizli bu kapsamda çok şanslı bir il” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Hisar ve Kadılar Mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek eğitim toplantısı düzenledi.

 

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla her yıl birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Hisar ve Kadılar Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi. Burada düzenlenen eğitim toplantısına Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Hisar Mahalle Muhtarı Aynur Dindar, Kadılar Mahalle Muhtarı Sultan Tanrıkulu, Eğitmen Cengiz Türkmen, Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri ve kadınlar katıldı. Türkmen burada yaptığı konuşmada, “Çocuklarımıza kadınlık yada erkeklik duygularını ilk kez 11 yaşından sonra vermeye başlıyoruz. Bu süreçte Türk toplumu erkeği yüceltirken, kadını biraz daha hizmet eder hale getiriyor. Bununla birlikte erkek üstün olduğunu kadında hep hizmet eden olduğu düşünüyor" dedi.

 

 

ANNE-BABALARA UYARI

Eşlerin birbirine verdiği değerin, çocukların da gelecekte eşlerine vereceği değer olduğuna dikkati çeken Türkmen, bu konuda anne-babaları uyararak, "Yani kız çocuğu anneyi, erkek çocuğu da babayı görüyor" diye konuştu. Denizli’de kadınlara yönelik çok güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Türkmen, "Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından farklı mahallelerde eğitim toplantıları düzenleniyor. Bu toplantılarda çok güzel mesajlar veriliyor. Denizli bu kapsamda çok şanslı bir il” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.