Denizli'de Kadınlar kendilerine takı tasarladı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2019 - 16:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kadınlar kendilerine takı tasarladı

Denizli’nin en çok tercih edilen alışveriş merkezi Forum Çamlık’ta kadınlara özel seramik kolye atölyesi düzenlendi.     Ücretsiz olarak yapılan ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kadınlar, seramik hamuruna dokunarak istedikleri şekilleri verip, yaptıkları takıları takmanın keyfini çıkardı.  Denizli’nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. 8-10 Mart tarihleri arasında Forum Çamlık’a kurulan özel alanda eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde yalnızca kadınların katılımına açık seramik kolye atölyesi düzenlendi.     Bir arada üretmenin keyfine varmak isteyen kadınlar, Forum Çamlık’taki atölyeye yoğun ilgi gösterdi. Her gün saat 15.00 ve 16.30 olmak üzere iki seansta düzenlenen atölyelerde eğitmenler eşliğinde el emeği seramik kolye yapımı anlatıldı. Forum Çamlık ziyaretçisi kadınların ücretsiz katılımına açık etkinlikte, fikirlerin emekle buluştuğu ve el işi ürünlere dönüştüğü keyifli çalışmalar gerçekleştirildi. 

Denizli’nin en çok tercih edilen alışveriş merkezi Forum Çamlık’ta kadınlara özel seramik kolye atölyesi düzenlendi.

 

 

Ücretsiz olarak yapılan ve kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kadınlar, seramik hamuruna dokunarak istedikleri şekilleri verip, yaptıkları takıları takmanın keyfini çıkardı. 
Denizli’nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir atölye çalışmasına ev sahipliği yaptı. 8-10 Mart tarihleri arasında Forum Çamlık’a kurulan özel alanda eğitmen Duygu Durmuş eşliğinde yalnızca kadınların katılımına açık seramik kolye atölyesi düzenlendi.

 

 

Bir arada üretmenin keyfine varmak isteyen kadınlar, Forum Çamlık’taki atölyeye yoğun ilgi gösterdi. Her gün saat 15.00 ve 16.30 olmak üzere iki seansta düzenlenen atölyelerde eğitmenler eşliğinde el emeği seramik kolye yapımı anlatıldı. Forum Çamlık ziyaretçisi kadınların ücretsiz katılımına açık etkinlikte, fikirlerin emekle buluştuğu ve el işi ürünlere dönüştüğü keyifli çalışmalar gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.