Denizli'de kadınları dolandıran şahıslar Sakarya'da yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2019 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kadınları dolandıran şahıslar Sakarya'da yakalandı

'AVA İşyerim' isimli şirketin tüm Türkiye'de sosyal medya aracılığıyla kadınlara yönelik ilanlar vererek, 81 ilde 36 bin kadını, Denizli'de ise 25 kadını dolandırdığı iddia edildi. Olayla ilgili operasyon başlatan polis, 2 kişiyi yakaladı.   Sosyal medya sitelerinden paylaşım ile kadınlara yönelik ilanlar vererek 81 ilde 36 bin kadını dolandırdığı iddia edilen 2 şahıs, Sakarya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.Yaklaşık 1 yılı aşkın bir süre önce Gökhan Ö. ve Suna U. tarafından kurulan 'AVA İşyerim' isimli şirketin tüm Türkiye'de sosyal medya aracılığıyla kadınlara yönelik ilanlar vererek, 81 ilde 36 bin kadını dolandırdığı iddiaları Türkiye gündemine oturmuştu.   Denizli ilinde ise yaklaşık 25 kadını iş vadi ile dolandıran şahısların, hakkında tacir ve şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı suçundan aranması bulunan ve çok sayıda aynı suçtan kaydı bulunan Suna U., Sakarya'da polis ekiplerince yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.Hakkında tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranması olan ve çok sayıda dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan Gökhan Ö. ise Pamukova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.   Gökhan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'AVA İşyerim' isimli şirketin tüm Türkiye'de sosyal medya aracılığıyla kadınlara yönelik ilanlar vererek, 81 ilde 36 bin kadını, Denizli'de ise 25 kadını dolandırdığı iddia edildi. Olayla ilgili operasyon başlatan polis, 2 kişiyi yakaladı.

 

Sosyal medya sitelerinden paylaşım ile kadınlara yönelik ilanlar vererek 81 ilde 36 bin kadını dolandırdığı iddia edilen 2 şahıs, Sakarya'da polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.Yaklaşık 1 yılı aşkın bir süre önce Gökhan Ö. ve Suna U. tarafından kurulan 'AVA İşyerim' isimli şirketin tüm Türkiye'de sosyal medya aracılığıyla kadınlara yönelik ilanlar vererek, 81 ilde 36 bin kadını dolandırdığı iddiaları Türkiye gündemine oturmuştu.

 

Denizli ilinde ise yaklaşık 25 kadını iş vadi ile dolandıran şahısların, hakkında tacir ve şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı suçundan aranması bulunan ve çok sayıda aynı suçtan kaydı bulunan Suna U., Sakarya'da polis ekiplerince yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.Hakkında tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan aranması olan ve çok sayıda dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan Gökhan Ö. ise Pamukova ilçesinde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

 

Gökhan Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.