Denizli'de kafa kafa çarpışan otomobillerde 4 kişi yaralandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kafa kafa çarpışan otomobillerde 4 kişi yaralandı

Denizli’de kafa kafaya çarpışan iki otomobilden biri ikiye bölündü. Kazda 4 kişi yaralandı.    Kaza, Denizli-Antalya karayolu Çameli kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan D. yönetimindeki 20 E 1952 plakalı otomobil ile Ozan G. idaresindeki 20 AAL 270 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden 20 E 1952 plakalı otomobil ikiye bölündü. Kazada araç sürücüleri ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Toplamda sürücüler ile birlikte 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi etmek üzere hastaneye götürdü.  Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Denizli’de kafa kafaya çarpışan iki otomobilden biri ikiye bölündü. Kazda 4 kişi yaralandı. 

 


Kaza, Denizli-Antalya karayolu Çameli kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan D. yönetimindeki 20 E 1952 plakalı otomobil ile Ozan G. idaresindeki 20 AAL 270 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden 20 E 1952 plakalı otomobil ikiye bölündü. Kazada araç sürücüleri ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Toplamda sürücüler ile birlikte 4 kişi yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi etmek üzere hastaneye götürdü. 


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.