Denizli'de kahvehane kurşunlandı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2018 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kahvehane kurşunlandı

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir kahvehane kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Yamanlar Mahallesi kahvehanesi gece yarısından sonra 01.30 sularında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Kurşunlama sonrası kahvehanenin camları kırılırken duvar ve kapısı da büyük zarar gördü. Silah sesini duyan mahalle sakinleri kahvehanenin kurşunlandığını görünce jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma yaptığı ilk incelemede kahvehaneye tüfekle ateş edildiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken köy giriş ve çıkışında bulunan kamera görüntülerinin incelemeye alındığı ifade edildi.    

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir kahvehane kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.


Edinilen bilgiye göre, Çivril ilçesi Yamanlar Mahallesi kahvehanesi gece yarısından sonra 01.30 sularında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Kurşunlama sonrası kahvehanenin camları kırılırken duvar ve kapısı da büyük zarar gördü.


Silah sesini duyan mahalle sakinleri kahvehanenin kurşunlandığını görünce jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma yaptığı ilk incelemede kahvehaneye tüfekle ateş edildiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken köy giriş ve çıkışında bulunan kamera görüntülerinin incelemeye alındığı ifade edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.