Denizli'de Kamyon ile Otomobil çarpıştı 1 ölü, 2 yaralı

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kamyon ile Otomobil çarpıştı 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.    Denizli'de Kaza, Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şeyma Kasterli (30) idaresindeki 09 YM 859 plakalı otomobil iddialara göre, bölünmüş yol üzerinde dönüşü yasak olan bölgeden karşı şeride geçmeye çalıştığı sırada Himmet Akbaş'ın kullandığı 20 KD 201 plakalı kamyon ile çarpıştı.     Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil yolun sağ tarafındanki kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada sürücü Kasterli ile birlikte araç içerisinde yolcu olarak bulunan annesi Kübra Verim ve dayısı Halil Verim yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan Halil Verim yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.    Yaşanan kazada anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde kırmızı renkteki kamyonetin yolda ilerlerken, dönüş yapmaya çalışan otomobile yol ortasında hızlı bir şekilde çarpıp savurması görülüyor.  Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Denizli’de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. 

 


Denizli'de Kaza, Pamukkale ilçesi Acıpayam Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şeyma Kasterli (30) idaresindeki 09 YM 859 plakalı otomobil iddialara göre, bölünmüş yol üzerinde dönüşü yasak olan bölgeden karşı şeride geçmeye çalıştığı sırada Himmet Akbaş'ın kullandığı 20 KD 201 plakalı kamyon ile çarpıştı.

 

 

Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil yolun sağ tarafındanki kaldırıma çıkarak durabildi. Kazada sürücü Kasterli ile birlikte araç içerisinde yolcu olarak bulunan annesi Kübra Verim ve dayısı Halil Verim yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılarak ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan Halil Verim yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 


Yaşanan kazada anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde kırmızı renkteki kamyonetin yolda ilerlerken, dönüş yapmaya çalışan otomobile yol ortasında hızlı bir şekilde çarpıp savurması görülüyor. 
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.