Denizli'de Kanlı Gün Kuzenini Bıçakladı

ASAYİŞ 08.12.2019 - 18:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kanlı Gün Kuzenini Bıçakladı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde iddiaya göre bir kişi kavga ettiği kuzenini bıçaklayarak hastanelik etti.   Edinilen bilgilere göre olay Merkezefendi İlçesinin Mehmetçik Mahallesinde meydana geldi. M.Ç. ile kuzeni B.Ç. sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda B.Ç., M.Ç.’yi bıçakladı. B.Ç.'nin kuzeni olan M.Ç.'nin kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bıçakladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri M.Ç.'yi hastaneye kaldırdı.  B.Ç. ise kısa süre içinde Polis tarafından gözaltına alındı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesinde iddiaya göre bir kişi kavga ettiği kuzenini bıçaklayarak hastanelik etti.

 

Edinilen bilgilere göre olay Merkezefendi İlçesinin Mehmetçik Mahallesinde meydana geldi. M.Ç. ile kuzeni B.Ç. sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda B.Ç., M.Ç.’yi bıçakladı. B.Ç.'nin kuzeni olan M.Ç.'nin kendisine küfür ettiği gerekçesiyle bıçakladığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri M.Ç.'yi hastaneye kaldırdı.  B.Ç. ise kısa süre içinde Polis tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.