Denizli'de kapanan 170 kilometre yol kardan temizlendi

DENİZLİ 03.01.2020 - 00:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kapanan 170 kilometre yol kardan temizlendi

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde sabahtan buyana kar yağışı nedeniyle kapanan 170 kilometrelik yol Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gece geç saatlere kadar çalışması sonucu kardan temizlenerek trafiğe açıldı.   Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulan Denizli-Çameli Darıveren yolu, Tuzlabeli, Kırkbudak mevki arasındaki yollar, ilçeye bağlı Gürsu, Sofular, Çiğdemli ve Yeşilyayla Mahallesinin yolları kapandı. Ancak yoğun kar yağışına rağmen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gece geç saatlere kadar çalışması sonucu kardan temizlenerek trafiğe açıldı. Kum ve tuz döken ekipler, kapanan yolları da grayder yardımıyla açtı.       YOLLAR TRAFİĞE AÇIK, OKULLAR TATİL DEĞİL, EĞİTİME DEVAM   - 10 dereceyi bulan soğuk havalarda vatandaşların tedbirlerini almasını isteyen yetkililer, donma tehlikesine karşı uyarılarda bulundu. Çeşme, güneş enerjisi gibi donma ihtimali bulunan cihazların korunmaya alınması tavsiyesinde bulunan yetkililer araç sürücülerinin kesinlikle zincirsiz yola çıkmamalarını bildirdi. Yolların tamamen trafiğe açıldığını kaydeden yetkililer, okulların tatil olmadığını ve eğitime devam edileceğini bildirdi.          

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde sabahtan buyana kar yağışı nedeniyle kapanan 170 kilometrelik yol Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gece geç saatlere kadar çalışması sonucu kardan temizlenerek trafiğe açıldı.

 

Kar kalınlığının 40 santimetreyi bulan Denizli-Çameli Darıveren yolu, Tuzlabeli, Kırkbudak mevki arasındaki yollar, ilçeye bağlı Gürsu, Sofular, Çiğdemli ve Yeşilyayla Mahallesinin yolları kapandı. Ancak yoğun kar yağışına rağmen Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin gece geç saatlere kadar çalışması sonucu kardan temizlenerek trafiğe açıldı. Kum ve tuz döken ekipler, kapanan yolları da grayder yardımıyla açtı.  

 

 

YOLLAR TRAFİĞE AÇIK, OKULLAR TATİL DEĞİL, EĞİTİME DEVAM

 

- 10 dereceyi bulan soğuk havalarda vatandaşların tedbirlerini almasını isteyen yetkililer, donma tehlikesine karşı uyarılarda bulundu. Çeşme, güneş enerjisi gibi donma ihtimali bulunan cihazların korunmaya alınması tavsiyesinde bulunan yetkililer araç sürücülerinin kesinlikle zincirsiz yola çıkmamalarını bildirdi. Yolların tamamen trafiğe açıldığını kaydeden yetkililer, okulların tatil olmadığını ve eğitime devam edileceğini bildirdi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.