Denizli'de kar yağışı bekleniyor!

DENİZLİ 12.01.2017 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de kar yağışı bekleniyor!

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de Pazar günü kar yağışı bekleniyor.

 Denizli'de hava sıcaklığı -2 ile 12 derece arası değişirken, kent merkezinde yağmur, bazı ilçelerde ise kar yağışı gözleniyor.     Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, bugün kent merkezinde yağış gözlemlenirken, Cuma ve Cumartesi hava parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Pazar ve Pazartesi günleri karla karışık yağış beklenmekte.   Denizli'de bugün hava kapalı ve yer yer yağmur yağarken,  bazı ilçelerde zaman zaman kar yağışı gözüküyor. Çameli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ettiği belirtildi.   Denizli'de 5 Günlük Hava Raporu;  
Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, Denizli'de Pazar günü kar yağışı bekleniyor.

 Denizli'de hava sıcaklığı -2 ile 12 derece arası değişirken, kent merkezinde yağmur, bazı ilçelerde ise kar yağışı gözleniyor.

 

 

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, bugün kent merkezinde yağış gözlemlenirken, Cuma ve Cumartesi hava parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Pazar ve Pazartesi günleri karla karışık yağış beklenmekte.

 

Denizli'de bugün hava kapalı ve yer yer yağmur yağarken,  bazı ilçelerde zaman zaman kar yağışı gözüküyor. Çameli ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ettiği belirtildi.

 

Denizli'de 5 Günlük Hava Raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.