Denizli'de karantinaya alınan hasta firar etti

DENİZLİ 24.03.2020 - 11:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de karantinaya alınan hasta firar etti

Denizli Devlet Hastanesi’nde koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınan yabancı uyruklu 52 yaşındaki kadın hasta bu sabaha karşı hastaneden kaçtı. Polis hastaneden kaçan hastanın peşine düştü.   Yurt dışından geldiği iddia edilen yabancı uyruklu 52 yaşındaki N.B’nin, 14 günlük kritik süreyi geçirmesi için Denizli Devlet Hastanesi’nde C-Blok 2. katta gözlem altına alındı. Covir-19 (koronavirüs) şüphesi ile karantinada tutulan şahsın bu sabaha karşı hastaneden kaçtığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Kamera kayıtları incelenen hastanede, hastanın saat sabah 04.00 sıralarında hastaneden ayrıldığı tespit edildi.   Kimlik bilgileri ve eşkalini alan polis firar eden hastayı bulmak için çalışma başlattı.   Kaynak: denizlihaber  

Denizli Devlet Hastanesi’nde koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınan yabancı uyruklu 52 yaşındaki kadın hasta bu sabaha karşı hastaneden kaçtı. Polis hastaneden kaçan hastanın peşine düştü.

 

Yurt dışından geldiği iddia edilen yabancı uyruklu 52 yaşındaki N.B’nin, 14 günlük kritik süreyi geçirmesi için Denizli Devlet Hastanesi’nde C-Blok 2. katta gözlem altına alındı. Covir-19 (koronavirüs) şüphesi ile karantinada tutulan şahsın bu sabaha karşı hastaneden kaçtığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Kamera kayıtları incelenen hastanede, hastanın saat sabah 04.00 sıralarında hastaneden ayrıldığı tespit edildi.

 

Kimlik bilgileri ve eşkalini alan polis firar eden hastayı bulmak için çalışma başlattı.

 

Kaynak: denizlihaber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.