Denizli’de 'Kardeş Kur'an Kursu' Projesi Hayata Geçti

EĞİTİM 02.12.2016 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de 'Kardeş Kur'an Kursu' Projesi Hayata Geçti

Denizli’de 'Kardeş Kur'an Kursu' Projesi Hayata Geçti / denizli haber / denizli 20 haber

Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Önder Özmet “Kardeş Kur'an Kursu” uygulamasını başlattı.   Denizli ili Babadağ ilçe Müftülüğüne bağlı Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu binasında gerçekleştirilen programa, "Kardeş Kur'an Kursu"  olarak seçilen Serinhisar Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Gerçekleşen programda İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, Serinhisar İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, Acıpayam İlçe Müftü Vekili ve İlçe Vaiz’i Sabit Kurt, Babadağ İlçe Müftü vekili İsmail Karahan, Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu Dernek Başkanı Osman Eken, Kur’an Kursu  öğreticileri ile çeşitli davetliler hazır bulundu.   Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Önder Özmet yaptığı açılış konuşmasında, “Denizli’de bir ilki hayat geçirmek maksadıyla “Kardeş Kur'an Kursu” projesini icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje sayesinde kurs öğrencileri arasında kaynaşmayı ve iletişimi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Rabbim yapacağımız programı hayırlara vesile eylesin. Bu konuda gösterdiği hassasiyetten dolayı dernek başkanıma ve davetimize icabet eden tüm hocalarımıza ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.   Serinhisar İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, “Bu projeyi hayata geçiren değerli kurs yöneticisi hocalarımıza teşekkür ederim. Bu program öğrencilerimiz için sosyal aktivite olmasının yanında, dini hizmetin daha verimli olmasına vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.   İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet ise, “İki Kur’an Kursumuzun “Kardeş Kur'an Kursu” uygulamasını hayata geçirmesi bizleri memnun etmiştir. Çünkü öğrencilerimizin zamanın büyük bölümü ders çalışarak geçiyor. Bu tür aktiviteler hem öğrencilerimiz için kaynaşmaya vesile oluyor,  hem de Kur’an Kursularımız arasında istişarelerde bulunma fırsatı veriyor. Bu programın öğrencilerimizin çalışmalarını daha güzel boyuta taşıyacağına inanıyorum. Her iki kursumuzun toplanarak bir araya gelmesi, beraberlik ve kaynaşmayı başlatarak kardeşlik köprüsü kuracaktır.” ifadelerini kullandı.   Program konuşmaların ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulmasının yanında,  öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle son buldu.  
Denizli’de 'Kardeş Kur'an Kursu' Projesi Hayata Geçti / denizli haber / denizli 20 haber

Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Önder Özmet “Kardeş Kur'an Kursu” uygulamasını başlattı.

 

Denizli ili Babadağ ilçe Müftülüğüne bağlı Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu binasında gerçekleştirilen programa, "Kardeş Kur'an Kursu"  olarak seçilen Serinhisar Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

Gerçekleşen programda İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, Serinhisar İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, Acıpayam İlçe Müftü Vekili ve İlçe Vaiz’i Sabit Kurt, Babadağ İlçe Müftü vekili İsmail Karahan, Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu Dernek Başkanı Osman Eken, Kur’an Kursu  öğreticileri ile çeşitli davetliler hazır bulundu.

 

Babadağ Hacı Osman Nuri Yılmaz Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Önder Özmet yaptığı açılış konuşmasında, “Denizli’de bir ilki hayat geçirmek maksadıyla “Kardeş Kur'an Kursu” projesini icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje sayesinde kurs öğrencileri arasında kaynaşmayı ve iletişimi geliştirmeyi amaçlıyoruz. Rabbim yapacağımız programı hayırlara vesile eylesin. Bu konuda gösterdiği hassasiyetten dolayı dernek başkanıma ve davetimize icabet eden tüm hocalarımıza ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ederim.” dedi.

 

Serinhisar İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, “Bu projeyi hayata geçiren değerli kurs yöneticisi hocalarımıza teşekkür ederim. Bu program öğrencilerimiz için sosyal aktivite olmasının yanında, dini hizmetin daha verimli olmasına vesile olacaktır.” şeklinde konuştu.

 

İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet ise, “İki Kur’an Kursumuzun “Kardeş Kur'an Kursu” uygulamasını hayata geçirmesi bizleri memnun etmiştir. Çünkü öğrencilerimizin zamanın büyük bölümü ders çalışarak geçiyor. Bu tür aktiviteler hem öğrencilerimiz için kaynaşmaya vesile oluyor,  hem de Kur’an Kursularımız arasında istişarelerde bulunma fırsatı veriyor. Bu programın öğrencilerimizin çalışmalarını daha güzel boyuta taşıyacağına inanıyorum. Her iki kursumuzun toplanarak bir araya gelmesi, beraberlik ve kaynaşmayı başlatarak kardeşlik köprüsü kuracaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Program konuşmaların ardından öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulmasının yanında,  öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.