Denizli'de Kardeşlerine Kurşun Yağdırdı 2 Ölü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2020 - 18:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Kardeşlerine Kurşun Yağdırdı 2 Ölü

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde dün kardeşler arasında çıkan tartışmada bir şahıs tabancasıyla kurşun yağdırdığı ağabeyini olay yerinde öldürürken, ağır yaraladığı küçük kardeşi de kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.     Edinilen bilgilere göre, olay Çivril ilçesi Kızılcasöğüt Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddialara göre Hüseyin Ç., ağabeyi Mehmet Ç. ve küçük kardeşi Bayram Ç. ile kardeşlerinden birinin evinin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin Ç., yanındaki tabanca ile kardeşlerinin üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateşte ağabeyi Mehmet Ç. bacağından, Bayram Ç., isimli en küçük kardeş ise göğsünden vurularak ağır yaralandı. Olayın ardından Hüseyin Ç. kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Ağır yaralanan kardeşlerden Bayram Ç., kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.    

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde dün kardeşler arasında çıkan tartışmada bir şahıs tabancasıyla kurşun yağdırdığı ağabeyini olay yerinde öldürürken, ağır yaraladığı küçük kardeşi de kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.  

 

Edinilen bilgilere göre, olay Çivril ilçesi Kızılcasöğüt Mahallesi'nde dün meydana geldi. İddialara göre Hüseyin Ç., ağabeyi Mehmet Ç. ve küçük kardeşi Bayram Ç. ile kardeşlerinden birinin evinin önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin Ç., yanındaki tabanca ile kardeşlerinin üzerine kurşun yağdırdı. Açılan ateşte ağabeyi Mehmet Ç. bacağından, Bayram Ç., isimli en küçük kardeş ise göğsünden vurularak ağır yaralandı. Olayın ardından Hüseyin Ç. kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. Ağır yaralanan kardeşlerden Bayram Ç., kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.