Denizli'de karı kocaya operasyon 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 21.05.2019 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de karı kocaya operasyon 2 kişi yakalandı

Denizli'de Ramazan ayı ile birlikte  güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştıran Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Pamukkale İlçesinde Karı-Koca uyuşturucu ticaretinde yakalandı.   Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerince denetim altına alındı.Elde edilen istihbarı bilgilerin değerlendirilmesi ile ekiplerce gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise Denizli'nin Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.   Adreste yapılan aramada satışa hazır 115 paket halinde 172 gram esrar maddesi ve 35 adet ecstasy hap ele geçirildi.   Olayla ilgili göz altına alınan karı-koca şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Denizli'de Ramazan ayı ile birlikte  güvenlik tedbirlerini daha da sıkılaştıran Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Pamukkale İlçesinde Karı-Koca uyuşturucu ticaretinde yakalandı.

 

Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerince denetim altına alındı.Elde edilen istihbarı bilgilerin değerlendirilmesi ile ekiplerce gerçekleştirilen bir başka çalışmada ise Denizli'nin Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı belirlenen bir adrese operasyon düzenlendi.

 

Adreste yapılan aramada satışa hazır 115 paket halinde 172 gram esrar maddesi ve 35 adet ecstasy hap ele geçirildi.

 

Olayla ilgili göz altına alınan karı-koca şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.