Denizli'de kaybolan genç kız bulundu

DENİZLİ 17.06.2019 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaybolan genç kız bulundu

Denizli’de 12 Haziran’dan beri kayıp olan ve ailesi tarafından her yerde aranan 14 yaşındaki Gizem’den bugün sevindirici haber geldi. Bir kız arkadaşının evinde bulunan Gizem sağlıklı bir şekilde ailesine teslim edildi.   Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir aile 14 yaşındaki kızlarından 5 gündür haber alamıyordu. 12 Haziran’da beri kayıp kızları Gizem Kurtulmuş için Denizli’yi sokak sokak arayan aile kızlarına bugün kavuştu.Sosyal medya üzerinden kızlarını gören vatandaşların haber vermesini isteyen aileye, dün Denizlili bir vatandaş ulaşarak kayıp Gizem’in Ankara Bulvarı üzerinde 3 arkadaşı ile tartışarak yürüdüğü bilgisini vermişti. Ailenin çevre esnaftan kendi imkanlarıyla edindiği bilgilerle arkadaşlarının izini süren aile ve polis ekipleri zorlu ikna konuşmalarının ardından Gizem’e ulaştı.   Baba Özcan Kurtulmuş’un kızının arkadaşıyla konuşması üzerine Gizem’in yanında olmadığını belirten Gizem’in arkadaşı, polisin 1 saatlik telefon konuşmasının ardından Gizem’in yanında olduğunu itiraf etti.Polis ekipleriyle birlikte arkadaşının evine giden aile kızlarına sağ salim kavuştu.  Kayıp Gizem polis ekipleriyle birlikte götürüldüğü çocuk şubede ifadesinin alınmasının ardından hastaneye sağlık kontrolü için sevk edildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 14 yaşındaki Gizem Kurtulmuş ailesine teslim edildi.

Denizli’de 12 Haziran’dan beri kayıp olan ve ailesi tarafından her yerde aranan 14 yaşındaki Gizem’den bugün sevindirici haber geldi. Bir kız arkadaşının evinde bulunan Gizem sağlıklı bir şekilde ailesine teslim edildi.

 

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde bir aile 14 yaşındaki kızlarından 5 gündür haber alamıyordu. 12 Haziran’da beri kayıp kızları Gizem Kurtulmuş için Denizli’yi sokak sokak arayan aile kızlarına bugün kavuştu.Sosyal medya üzerinden kızlarını gören vatandaşların haber vermesini isteyen aileye, dün Denizlili bir vatandaş ulaşarak kayıp Gizem’in Ankara Bulvarı üzerinde 3 arkadaşı ile tartışarak yürüdüğü bilgisini vermişti. Ailenin çevre esnaftan kendi imkanlarıyla edindiği bilgilerle arkadaşlarının izini süren aile ve polis ekipleri zorlu ikna konuşmalarının ardından Gizem’e ulaştı.

 

Baba Özcan Kurtulmuş’un kızının arkadaşıyla konuşması üzerine Gizem’in yanında olmadığını belirten Gizem’in arkadaşı, polisin 1 saatlik telefon konuşmasının ardından Gizem’in yanında olduğunu itiraf etti.Polis ekipleriyle birlikte arkadaşının evine giden aile kızlarına sağ salim kavuştu.  Kayıp Gizem polis ekipleriyle birlikte götürüldüğü çocuk şubede ifadesinin alınmasının ardından hastaneye sağlık kontrolü için sevk edildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 14 yaşındaki Gizem Kurtulmuş ailesine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.