Denizli'de kaybolan genç kız her yerde aranıyor

ASAYİŞ 18.06.2019 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kaybolan genç kız her yerde aranıyor

Denizli’de Merkezefendi İlçesinde bulunan evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Havva Erol (18) kayıplara karıştı. Genç kız her yerde aranıyor.   Denizli'de dün saat 11.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki evinden fotoğraf çektirmek için ayrılan ve bir daha dönmeyen 18 yaşındaki Havva Erol’dan haber alınamıyor. Ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan genç kız için yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Aldığımız bilgiye göre genç kızın gece saatlerinde yakınlarından birini arayarak ben iyiyim babama söyleyin beni merak etmesin dedikten sonra telefonu kapattığı belirtildi. Ailesinin hayatından endişe duyduğu genç kızın neredeyse bir an önce bulunmasını ve ne durumda olduğunu bildirmesini istiyor.   Ailesinin ihbarı üzerine genç kızı arama çalışmaları güvenlik güçleri tarafından devam ediyor. Lise  son sınıf öğrencisi olan ve geçtiğimiz günlerde üniversite sınavlarına giren genç kızın ailesi, vatandaşların kızlarını görmesi halinde polisi 155’i aramalarını istedi.  

Denizli’de Merkezefendi İlçesinde bulunan evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Havva Erol (18) kayıplara karıştı. Genç kız her yerde aranıyor.

 

Denizli'de dün saat 11.00 sıralarında Merkezefendi İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki evinden fotoğraf çektirmek için ayrılan ve bir daha dönmeyen 18 yaşındaki Havva Erol’dan haber alınamıyor. Ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan genç kız için yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Aldığımız bilgiye göre genç kızın gece saatlerinde yakınlarından birini arayarak ben iyiyim babama söyleyin beni merak etmesin dedikten sonra telefonu kapattığı belirtildi. Ailesinin hayatından endişe duyduğu genç kızın neredeyse bir an önce bulunmasını ve ne durumda olduğunu bildirmesini istiyor.

 

Ailesinin ihbarı üzerine genç kızı arama çalışmaları güvenlik güçleri tarafından devam ediyor. Lise  son sınıf öğrencisi olan ve geçtiğimiz günlerde üniversite sınavlarına giren genç kızın ailesi, vatandaşların kızlarını görmesi halinde polisi 155’i aramalarını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.