Denizli’de Kaybolan Merve’den Müjdeli Haber!

ASAYİŞ 01.07.2017 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de Kaybolan Merve’den Müjdeli Haber!

Denizli Pamukkale ilçesinde 2 gün önce evden çıkıp dönmeyen Merve Ötkün’den müjdeli haber geldi.

Denizli Pamukkale ilçesinde 2 gün önce evden çıkıp dönmeyen Merve Ötkün’den müjdeli haber geldi.   Denizli Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde ailesi ile beraber yaşayan Çamelili 15 yaşındaki Merve Ötkün, ailesi gittikten sonra evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen genç kızı ailesi bütün her yerde aradı. Bulunmayan Merve, ailesi tarafından polise kayıp başvurusunda bulununca polis devreye girdi.   Ötkün’ün ailesi sosyal medya platformlarından ve gazeteciler tarafından haber yapılarak paylaşımlarda bulunuldu. Genç kız İncilipınar Parkında sağ salim bulundu. 2 gün boyunca orada gizlenen genç kız bir arkadaşını arayıp kendisini gelip almasını isteyince korkulu bekleyiş mutluluk gözyaşlarına dönüştü.   Baba Hamza Ötkün kızının bulunmasına yardımcı olan herkese teşekkür etti.   
Denizli Pamukkale ilçesinde 2 gün önce evden çıkıp dönmeyen Merve Ötkün’den müjdeli haber geldi.

Denizli Pamukkale ilçesinde 2 gün önce evden çıkıp dönmeyen Merve Ötkün’den müjdeli haber geldi.

 

Denizli Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde ailesi ile beraber yaşayan Çamelili 15 yaşındaki Merve Ötkün, ailesi gittikten sonra evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen genç kızı ailesi bütün her yerde aradı. Bulunmayan Merve, ailesi tarafından polise kayıp başvurusunda bulununca polis devreye girdi.

 

Ötkün’ün ailesi sosyal medya platformlarından ve gazeteciler tarafından haber yapılarak paylaşımlarda bulunuldu. Genç kız İncilipınar Parkında sağ salim bulundu. 2 gün boyunca orada gizlenen genç kız bir arkadaşını arayıp kendisini gelip almasını isteyince korkulu bekleyiş mutluluk gözyaşlarına dönüştü.

 

Baba Hamza Ötkün kızının bulunmasına yardımcı olan herkese teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.