Denizli'de Kaybolan Tekstilci Bulundu

ASAYİŞ 15.05.2019 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kaybolan Tekstilci Bulundu

Denizli'nin Sarayköy ilçesi tekstil işi ile uğraşan Onur Uzunel (30) gittiği bir iş görüşmesinin ardından bir daha haber alınamadı. Devriye dolaşan ekipler genç tekstilciyi yalınayak bir şekilde buldu.  Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde tekstil işi ile uğraşan Onur Uzunel (30) gittiği bir iş görüşmesinin ardından kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Ailesi büyük bir panikle jandarma ekiplerine haber verdi. Babadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Babadağ Jandarma Komutanlığı iş birliği ile araştırmalar titizlikle sürdürüldü. Babadağ Kelleci mevkiinde kırsal bir alanda devriye dolaşan polis ekiplerince Onur Uzunel, yalınayak bir şekilde bulundu. Kaçırıldığı iddia edilen tekstilci alınan bilgilere göre, tanımadığı şahıslar tarafından kaçırıldığını söyledi.   Uzunel, GBT sorgulamasının ardından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.   Kaynak: Sarayköy.com.tr

Denizli'nin Sarayköy ilçesi tekstil işi ile uğraşan Onur Uzunel (30) gittiği bir iş görüşmesinin ardından bir daha haber alınamadı. Devriye dolaşan ekipler genç tekstilciyi yalınayak bir şekilde buldu.


 Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde tekstil işi ile uğraşan Onur Uzunel (30) gittiği bir iş görüşmesinin ardından kendisinden haber alınamadığı belirtildi. Ailesi büyük bir panikle jandarma ekiplerine haber verdi. Babadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Babadağ Jandarma Komutanlığı iş birliği ile araştırmalar titizlikle sürdürüldü. Babadağ Kelleci mevkiinde kırsal bir alanda devriye dolaşan polis ekiplerince Onur Uzunel, yalınayak bir şekilde bulundu. Kaçırıldığı iddia edilen tekstilci alınan bilgilere göre, tanımadığı şahıslar tarafından kaçırıldığını söyledi.

 

Uzunel, GBT sorgulamasının ardından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

 

Kaynak: Sarayköy.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.