Denizli'de kayıp kuzenler bulundu

ASAYİŞ 02.09.2019 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kayıp kuzenler bulundu

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden Rabia Emere ve Esra Batur isimli kuzenlerden sevindirici haber dün gece geldi. 3 gün önce evden çıkarak bir daha haber alınamayan iki kuzen dün gece yarısında bulundu.   Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Rabia Emere (15) ve yanlarında kalan kuzeni Esra Batur (16)  isimli genç kızlar 30 Ağustos günü evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin ve akrabalarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan genç kuzenler için polise kayıp ihbarında bulundu.   Gelen ihbarları değerlendiren aile bir türlü sonuç alamadı. 3 gündür kendilerinden haber alamayan aile sevindirici haberi dün gece aldı. Rabia Emere ve Esra Batur dün gece bulundu. Kızları ve yeğenleri bulunan aile rahat bir nefes aldı. Genç kuzenlerin emniyetteki ifadelerinin ardından aileye teslim edildi.   Rabia Emere'nin annesi Sevgi Emere; "Kızımın Songül isminde arkadaşı vardı . O'nu dolaşarak buldum. Bulunca Çocuk Şube ekiplerine haber verdim. Çocuk Şube ekiplerine çok teşekkür ederim. Aramam ile birlikte hemen geldiler. Kızımın arkadaşının ifadesine baş vuran ekipler kızımın ve yeğenimin Songül'ün yanında olduklarını tespti ettiler. Başlarına birşey gelmeden bulduğumuz için çok sevinçliyim" dedi.   Sevgi Emere; kızlarının bulunması konusunda Çocuk Şube ekiplerinin titiz ve özverili çalışması sonucu kendilerine teşekkür etti.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde ikamet eden Rabia Emere ve Esra Batur isimli kuzenlerden sevindirici haber dün gece geldi. 3 gün önce evden çıkarak bir daha haber alınamayan iki kuzen dün gece yarısında bulundu.

 

Merkezefendi İlçesi Esentepe Mahallesi’nde ikamet eden Rabia Emere (15) ve yanlarında kalan kuzeni Esra Batur (16)  isimli genç kızlar 30 Ağustos günü evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin ve akrabalarının tüm aramalarına rağmen bulunamayan genç kuzenler için polise kayıp ihbarında bulundu.

 

Gelen ihbarları değerlendiren aile bir türlü sonuç alamadı. 3 gündür kendilerinden haber alamayan aile sevindirici haberi dün gece aldı. Rabia Emere ve Esra Batur dün gece bulundu. Kızları ve yeğenleri bulunan aile rahat bir nefes aldı. Genç kuzenlerin emniyetteki ifadelerinin ardından aileye teslim edildi.

 

Rabia Emere'nin annesi Sevgi Emere; "Kızımın Songül isminde arkadaşı vardı . O'nu dolaşarak buldum. Bulunca Çocuk Şube ekiplerine haber verdim. Çocuk Şube ekiplerine çok teşekkür ederim. Aramam ile birlikte hemen geldiler. Kızımın arkadaşının ifadesine baş vuran ekipler kızımın ve yeğenimin Songül'ün yanında olduklarını tespti ettiler. Başlarına birşey gelmeden bulduğumuz için çok sevinçliyim" dedi.

 

Sevgi Emere; kızlarının bulunması konusunda Çocuk Şube ekiplerinin titiz ve özverili çalışması sonucu kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.