Denizli'de kayıp olarak aranan genç bulundu

DENİZLİ 17.11.2020 - 17:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kayıp olarak aranan genç bulundu

Denizli'nin Pamukkale İlçesi evden  'işi gidiyorum' diye çıkıp bir daha haber alınamayan Emre Gökharman isimli gençten sevindiren haber geldi.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Emre Gökharman, annesi ile dün sabah 10.00'da kahvaltı yaptıktan sonra 'işe gidiyorum' diye evden çıkmış, işe gitmediği öğrenilen Gökharman'a bir daha ulaşılamadı. Ailenin tüm aramalarını rağmen bulamayınca polise kayıp ihbarında bulundu.   Dün evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan genç bugün bulundu. Kayıp olarak aranan gencin kafasını dinlemek amacıyla ortadan kaybolduğu belirtildi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi evden  'işi gidiyorum' diye çıkıp bir daha haber alınamayan Emre Gökharman isimli gençten sevindiren haber geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi İncilipınar Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Emre Gökharman, annesi ile dün sabah 10.00'da kahvaltı yaptıktan sonra 'işe gidiyorum' diye evden çıkmış, işe gitmediği öğrenilen Gökharman'a bir daha ulaşılamadı. Ailenin tüm aramalarını rağmen bulamayınca polise kayıp ihbarında bulundu.

 

Dün evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan genç bugün bulundu. Kayıp olarak aranan gencin kafasını dinlemek amacıyla ortadan kaybolduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.