Denizli'de Kazada Otomobil İkiye Bölündü

DENİZLİ 09.02.2019 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Kazada Otomobil İkiye Bölündü

Denizli'nin Acıpayam ilçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ikiye bölündü.     Edinilen bilgiye göre, Kaza Acıpayam İlçesi'nden Çameli İlçesi'ne giden karayolu üzerinde meydana geldi. Aynes kavşağı olarak bilinen noktada hatalı geçiş sollaması yaptığı düşünülen iki otomobil karşı karşıya kalarak, çarpıştı. 20 E 1952 plakalı otomobil ikiye ayrılırken diğer otomobilde ise motor kısmının olduğu bölgede maddi hasar oluştuğu tespit edildi. Trafik Kazasını gören diğer sürücüler ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri ilk müdahalenin ardından sürücüler salık ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli'nin Acıpayam ilçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ikiye bölündü.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Kaza Acıpayam İlçesi'nden Çameli İlçesi'ne giden karayolu üzerinde meydana geldi. Aynes kavşağı olarak bilinen noktada hatalı geçiş sollaması yaptığı düşünülen iki otomobil karşı karşıya kalarak, çarpıştı. 20 E 1952 plakalı otomobil ikiye ayrılırken diğer otomobilde ise motor kısmının olduğu bölgede maddi hasar oluştuğu tespit edildi. Trafik Kazasını gören diğer sürücüler ise 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri ilk müdahalenin ardından sürücüler salık ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.