Denizli’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

ASAYİŞ 26.01.2021 - 15:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Denizli’de vergi kaçakçılığı ve kaçakçılık kanununa muhalefet suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulanan 2 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmalarda, yakalama emri ve aranan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda, Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçundan hakkında 4 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli ile kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefetten 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şüpheli yakalandı.   Yakalanan şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de vergi kaçakçılığı ve kaçakçılık kanununa muhalefet suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulanan 2 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından, il genelinde kaçakçılık suçlarına yönelik çalışmalarda, yakalama emri ve aranan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda, Vergi Usul Kanunu’na muhalefet suçundan hakkında 4 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli ile kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefetten 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şüpheli yakalandı.

 

Yakalanan şahıslar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.